HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. május 24.
//
Eszter névnap

Folytatják a jó menetelést az asztaliteniszezők

2022. március 23. 19:46
ajkaiszo.hu
Győzelemmel kezdte az Ajkai Asztalitenisz SE a női extraliga második hétvégéjét március közepén. Az első meccsen a Kiskunmajsai AC volt az ellenfelük. Az azonos teljesítményű csapat ellen ősszel, hazai pályán 6:4 arányú vereséget szenvedtek, így most csak a győzelem volt a lehetséges opció.

A lányok hozták a formájukat, mindent beleadva küzdöttek. Három győzelmet szerzett Peterman-Varga Tímea, kettőt Hepke Johanna, egyet Czeglédi Szilvia.

A pénteki másik meccsük a tavalyi bajnok Budaörs SC ellen volt, az eredmény 6:1 lett a fővárosiak javára.

A világsztárokat felvonultató hazai csapat ellen nem voltak nagy reményeik a mieinknek, de a jó játék azért nem hiányozhatott. Sikerült kicsit megizzasztaniuk ellenfelüket. Peterman-Varga Tímea egy győzelmet aratott.

Szombaton  igazi rangadót játszottak a tavalyi bronzérmes Kecskemét ellen. Nagyon jól indult a mérkőzés a párost megnyerték, sőt Peterman – Varga Tímea az egyéni meccseknél is szenzációsan játszott, de a mérleg nyelve az alföldiek felé billent, 6: 4 lett a meccs vége.

Forrás: sportmegoldasok.huForrás: sportmegoldasok.hu

 Peterman-Varga Tímea három győzelmet szerzett, valamint a Peterman-Varga-Hepke páros is a legjobbnak bizonyult.

Vasárnap az utolsó meccsen ismét győztek az ajkai lányok. Ajka ASE-Orosháza 6:4. Hepke Johanna 3, Peterman-Varga Tímea 2 győzelmet aratott, valamint a Peterman-Varga/Hepke páros is.

A csapat eredményeihez Kiss Csenge is hozzátett.

hirhid.hu