HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. július 16.
//
Valter névnap

Elképesztő győzelmi sorozat

2022. március 23. 19:46
ajkaiszo.hu
A Veszprém megyei I. osztályú felnőtt férfi labdarúgó bajnokság 20. fordulójában, a múlt évben aranyérmet szerző Tihanyi FC látogatott az Ajka Kristály SE otthonába. A Kristály az idei naptári évben minden mérkőzését megnyerte, a Tihany pedig ebben a szezonban nem szenvedett el még vereséget.

Hazai támadásokkal indult a mérkőzés, majd az egész első játékrészben dominálni tudták a találkozót. Több esetben is a szerencsén múlt, hogy nem haladt át a tihanyi gólvonalon a labda. A második félidő elején azonban megtört a jég. Adorján Milán egy remek cselt követően lőtt a felső sarokba védhetetlenül, 1-0. A találat után is a Kristály irányította a játékot, és három esetben is sakk-matt helyzetben hibáztak a csatárok. A bajnok esélyes Tihanynak nem volt ellenszere a kitűnően játszó hazaiakkal szemben.

Forrás: rangado.24.huForrás: rangado.24.hu

Ajka Kristály SE – Tihanyi FC 1-0.

Ezzel a sikerrel már öt mérkőzésre emelte a csapat a győzelmi szériáját.

hirhid.hu

További cikkek

Veterán autó- és motorcsodák az ajkai sportpályán
Veterán autó- és motorcsodák az ajkai sportpályán
Egyre népszerűbb az Ajkai Veteránautó- és Veteránmotor-találkozó, amely idén öreg traktorokkal bővült. A július 13-án a sportpályán tartott rendezvényre a nagy meleg ellenére soha nem látott számú érdeklődő látogatott ki.
Változott sok autóbusz menetrendje
Változott sok autóbusz menetrendje
A közelmúltban változott több járat menetrendje a helyközi és a távolsági közlekedésben. A szolgáltató tájékoztatása alapján összefoglaljuk, hogyan, mely napokon módosult a vármegyénkben közlekedő buszok menetrendje.
Kötelező szűrővizsgálatok – milyen változásokra számítsunk?
Kötelező szűrővizsgálatok – milyen változásokra számítsunk?
Az Országgyűlés által nemrég elfogadott törvény egészségbiztosítási jogszabályokat is módosít, aminek értelmében az egészségbiztosítás keretében igénybe vehető szűrővizsgálatok már a vastag- és végbélszűréssel is kiegészülnek, sőt a megjelenés kötelező lesz jövő év január elsejétől. A cél ezzel az, hogy a súlyos betegségeket időben felismerjék, hiszen az időben felállított diagnózis jelentősen növeli a gyógyulás esélyeit, csökkenti a kezelés költségét.
Nyáron is gondozzák az óvodakertet Ajkán
Nyáron is gondozzák az óvodakertet Ajkán
A Padragkút városrészben működő Szivárvány Óvodában örvendetesen növekszik a gyermekek száma. A következő évet két csoportban és csoportonként 22-23 gyermekkel kezdik.
Nagyüzem az ajkai strandon
Nagyüzem az ajkai strandon
Az ajkai Kristályfürdőben a nyári kánikulai napokon 1400–1600 vendég is fürdik, hétvégente mindig többen vannak, mint hétköznap.