A 24-féle különlegesség között kínálják a jelenleg a világ legjobb fagyijának tartott Frutta di pistacchiót is. A kínálatban szerepel többek között szarvasgombás mascarpone fagylalt pirított fenyőmaggal, valamint kemencében sült ricotta fagylalt szedervelővel, morzsás ropogós réteggel.
A térség első organikus fagyiját kínáló helyen mindenki kíváncsi az új, különleges ízekre. Az új, modern fagyizóban a Fazekas Ádám-féle fagyit árusítják. Ádámról azt kell tudni, hogy számos rangos verseny győztese, így megnyerte többek között a Gelato Festival World Masters versenyt 2021-ben, majd 2024-ben a Gelato Festival World Ranking győztese lett. Az idei évben is megszerezte már az első győzelmét a Grand Prix Gelato Hungary versenyen.
Kupovics Lászlótól, a tulajdonosok egyikétől megtudtuk, hogy az árusítást hosszabb tárgyalás előzte meg. Kérdésünkre elmondta, hogy céljuk mindig a legjobbnak lenni és a legjobbat adni, mert az emberek életkortól függetlenül kedvelik a különlegességet. Ádám járt már náluk Ajkán, és tetszett neki a város legszebb helyén nemrég kialakított fagyizó.
Mitől organikus a fagylalt?
A Piknik terasz által árusított organikus fagyi kizárólag prémium minőségű összetevőkből készül, termelői tejtermékekből, valódi gyümölcsökkel, gondosan válogatott magvakkal, az íze így utánozhatatlanul természetes.
Tisler Anna