HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. április 25.
//
Márk névnap

Tojáslövő versenyt rendeztek Ajkán

2023. április 11. 14:19
Veol
A szokásosnál is nagyobb érdeklődés mellett zajlott az Ajkai Technikai Tömegsport Egyesület hagyományos tojáslövő versenye, amelyet húsvétvasárnap délelőtt rendeztek a lőtéren és környékén.

Péntek Vendeltől, a szervező egyesület elnökétől megtudtuk, hogy három versenyszámban,  légpuskában, íjászatban és csúzliban összesen 97 nevezés érkezett. A helyezettek emléklapot kaptak. 

Légpuska versenyszámban a lányoknál Tóth Zsófia győzött, a fiúknál Szalai Ábel végzett az élen. A nőknél Frey Éva, a férfiaknál  Ilyés Áron Gábor győzött. 

Íjászatban a leányoknál  Berzsenyi Luca lett az első, a fiúknál pedig Rádai Domján. A nőknél Giczi Judit, a férfiaknál Sárközi Tamás kapott emléklapot. 

Csúzlival a legtöbb pontot szerzett a leányok versenyében Giczi Hanna Liza, a fiúknál Ilyés Gábor. A nők versenyében Kurdiné Scheidl Judit, a férfiaknál  Ilyés Zsolt végzett az élen.

További cikkek

Szebb tópart, több helyijárat Tapolcán
Szebb tópart, több helyijárat Tapolcán
Lasztovicza Máté, a Fidesz polgármester jelöltje szerint az egyik legfontosabb feladat a városban a Malom-tó partja éjszakai díszkivilágítása és virágosítása megvalósítása.
Nagyszerű eredményt el Fazakas Tamás
Nagyszerű eredményt el Fazakas Tamás
Jubileumi tornát tartottak április első szombatján a győri Olimpiai Sportparkban: harminc ország több mint 250 örökifjú cselgáncsozója lépett tatamira a veterán nyílt magyar bajnokságon, a XXV. Hungarian Masters Openen.
„Okos” rendszer, hatékonyabb energiafelhasználás
„Okos” rendszer, hatékonyabb energiafelhasználás
Okos városi energetikai megoldások kialakítására pályázott sikerrel, s nyert összesen 179,1 millió forintot Ajka, Balatonfüred, Tapolca és Várpalota önkormányzata. A projekt részleteiről sajtótájékoztatón számoltak be az érintettek pénteken a Várpalotai Képtárban.
Az ajkai fúvósok első 100 éve
Az ajkai fúvósok első 100 éve
Fennállása századik évfordulójának megünneplésére készül az Ajka-Csingervölgyi Zeneegylet. A rendezvényt június elsején tartják nagyszabású családi piknikkel, ahol nyolc zenekar lép fel.
Kiállítás nyílt Tapolcán a holokauszt-évfordulón
Kiállítás nyílt Tapolcán a holokauszt-évfordulón
A holokauszt áldozatainak emléknapja alkalmából Történetek egy családi albumból címmel nyílt meg a Centrópa Alapítvány archívumából összeállított, a zsidóság hétköznapjait bemutató kiállítás a Batsányi János Gimnáziumban kedden.