HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. február 28.
//
Elemér névnap

A Péti MTE lett a bajnok

2023. május 2. 8:55
Veol
A Péti MTE nyerte meg a Veszprém vármegyei első osztályú sakkcsapatbajnokságot, megelőzve az Ajkai Bányászt és a Szabadgyalog SE-t.

veolveol

Az utolsó fordulóban a pétiek magabiztos sikert arattak, mellettük nyerni tudott az Ezüst Huszár SE Veszprém II.-Eplény, valamint az Ajka Városi ASSE.

A hetedik forduló eredményei: Péti MTE–Kelet-balatoni SE 10,5-1,5, Ezüst Huszár SE Veszprém II.-Eplény– Szabadgyalog SE 6,5-5,5, Ajka Városi ASSE–Tapolca VSE III. 6,5-5,5.

A Veszprém vármegyei I. osztályú sakkcsapatbajnokság végeredménye: 1. Péti MTE 45,5 pont, 2. Sentimento Ajka Bányász SK IV. 43,5, 3. Szabadgyalog SE 37,5, 4. Ezüst Huszár SE Veszprém II.-Eplény 35,5, 5. Ajka Városi ASSE 32, 6. Tapolca VSE III. 31, 7. Kelet-balatoni SE 27. 

További cikkek

Díjazták a legjobbakat a sportgálán
Díjazták a legjobbakat a sportgálán
Hetedik alkalommal díjazták a sok kiváló sportoló, edző, testnevelő közül a legkiválóbbakat az ajkai sportgálán február 23-án a sportcsarnokban. Ismét díjak százai találtak gazdára. A több évtizedes, eredményes munkássága elismeréseként Czingler Sándor kapott életműdíjat.
Fakutya a mozgássérült látogatóknak
Fakutya a mozgássérült látogatóknak
Második alkalommal adott otthont az Ajkai Jégcsarnok a Magyar parasport napja rendezvénysorozatának február 22-én. A programon vették birtokba azt a két fakutyát, amelyet a közönségkorcsolyán díjmentesen használhatnak a mozgássérült vendégek, akik a létesítményt is ingyenesen látogathatják.
Fülöp Zoltánt indítják Ajkán a polgármesteri székért
Fülöp Zoltánt indítják Ajkán a polgármesteri székért
Jelöltállítás ülést követő sajtótájékoztatóján mutatta be Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét, Fülöp Zoltánt.
Kolbásztöltésből versenyeztek Padragkúton
Kolbásztöltésből versenyeztek Padragkúton
A benevezett nyolc csapatból hat dobogós helyen végzett a Civil Fórum Padragkútért Egyesület által második alkalommal megrendezett kolbásztöltő versenyen, amelyet február 17-én tartottak a padragkúti művelődési ház udvarán. A tavaszias, napos időben vidáman dolgoztak a 4-5 fős csapatok.
Telt ház előtt zajlott az Ajka Városi Bányász Fúvószenekar farsangi hangversenye
Telt ház előtt zajlott az Ajka Városi Bányász Fúvószenekar farsangi hangversenye
A február 17-én a Nagy László Városi Művelődési Központ színháztermében tartott eseményen minden szék foglalt volt. Érkezett minden korosztály, a kisgyermektől, akiből talán egyszer szintén fúvós lesz, a középkorúakon át a nyolcvanon felüliekig. Az aulában már kezdés előtt fél órával várták, hogy beléphessenek az alkalomhoz megfelelően feldíszített színházterembe