HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. június 21.
//
Alajos névnap

Jótékonysági bált szerveztek a tapolcai óvodában

2023. május 8. 15:39
A Tapolcai Kertvárosi Óvoda Hársfa Tagintézményének jótékonysági bálját április 29-én, szombaton rendezték meg a diszeli Artemisz Panzióban. A kifejezetten jól sikerült esemény szép bevételt hozott az ovinak, köszönhetően a városnak, a szülőknek és számos, elsősorban helyi vállalkozónak, cégnek. - írja a Tapolcai Média.

 Tapolca Média

A szülői munkaközösség pár éve már megpróbálkozott egy bál szervezésével, akkor sajnos nem sikerült. Az eltelt 2-3 évben azonban jobban összekovácsolódott a csapat, többek között a szülői munkaközösség tagjainak száma 6-ról 11 főre nőtt.

- Nem csak köztünk, hanem az óvoda dolgozóinál és több szülőnél is látom a tenniakarást, az összetartást. A süti-, és kézműves vásárok is évről-évre nagyobb bevételt hoznak. Ezúttal a szülői munkaközösség tagjai szabadidejüket sem sajnálva, rengeteg tombolatárgyat, felajánlást gyűjtöttek. Annyit, amire még legmerészebb álmainkban sem gondoltunk – árulta el a lapnak Bátai-Szalay Mónika, a szülői munkaszervezet vezetője.

A megnyitón Dobó Zoltán Polgármester és Vargáné Csóri Márta tagintézmény vezető mondott beszédet, majd a Batsányi Táncegyüttes ajándékként egy vidám és pörgős táncbemutatóval alapozta meg a hangulatot, amelyet az együttes felnőtt és iskolás csoportja mutatott be. A jó hangulat fenntartásáról később Kassai Balázs gondoskodott, igény szerint biztosítva a tánchoz a slágereket.

– Köszönettel tartozunk Dobó polgármester úrnak a felajánlásáért, a szülőknek pedig a támogatói jegyek megvásárlásáért. Köszönöm, hogy ennyire elhivatottan dolgoztok közös célunkért: a boldog és mosolygós gyermekarcokért. Remélem a jövőben is sikerül majd a mostanihoz hasonló eredményes, jó hangulatú bálokat szervezni- fejezte ki reményét Bátai-Szalay Mónika SzM vezető.