HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. március 29.
//
Auguszta névnap

Aranyesőt hoztak az ajkai Kid rockosok

2023. május 16. 15:56
Veol
Két versenyen is megmérették magukat a hétvégén a veszprémi Kid Rock and Roll SE versenyzői és aranyesővel tértek haza. - írja a Veol

Fantasztikus eredményeket értek el a félév utolsó területi versenyén a Kalmár Dóra, Espár Lilla, Kővári Kitti, Barta Noémi, Bondor Virág, Bánhidi Dániel, Gönczöl Regina, Halász Gréta, és Balogh Réka által is felkészített táncosok, hiszen 6 aranyérmet és sok-sok dobogós helyet és érmet szereztek a viadalon. Aranyérmes lett a Szupercsajok children nagyformáció, a Sweeties junior kisformáció, a Csinizsaruk ladies dance plus kisformáció, a Prodigy Project ladies contact style kisformáció, a No Way ladies nagyformáció és Baby Dolls ladies contact style nagyformáció.

VeolVeol

Ezüstérmet szerzett a Hári Olivér – Hebó Vivien children páros, a Radnai Kristóf – Nagy Noémi juveniles páros, a Flame Princess juveniles nagyformáció és Fancies girls nagyformáció. Harmadik a Dumagépek children kisformáció lett.

Ugyancsak Ajkán rendezték a megyei versenyt, ahol 11 arany, 7 ezüst és 4 bronzérem került Kid Rockosokhoz. Aranyérmet vihetett haza a Tóth Lara-Tóth Levi children B páros, a Rados Amina – Nagy Enikő gyermek duó, a Hári Olivér – Hebó Vivien children A páros, a Bubblegum children B kisformáció, a Dumagépek children A kisformáció, a Princess Team juveniles B kisformáció, a DreamsTeams juveniles A kisformáció, a Girl Power children C nagyformáció, a Sweetgirls juveniles B nagyformáció, a Hilbert Karina-Hutvágner Kornélia-Polgár Sára ifjúsági trió és a The Cats ifjúsági formáció. Ezüstérmes lett a Molnár Sára – Szabó Lara gyermek duó, a Molnár Ádám – Nagy Enikő children A páros, a Besties children C kisformáció, a Cukorka – Rock children B kisformáció, a Bodor Fanni juvemiles szóló, a Nagy Regina-Schesk Aliz-Susztek Laura serdülő trió és a Love girls juveniles B nagyformáció.

Bronzérmet gyűjtött a Ringhoffer Ádám – Rados Amina children A páros, a Kalózrock children A kisformáció, a
Varga Kíra juveniles szóló, a Stumpf Dóra – Nagy Rebeka juveniles duó és a Dreamteams juveniles kisformáció. 4. lett a Molnár Ádám – Nagy Enikő children páros, a Sárkányrock children kisformáció, a Dolly Rolls juveniles kisformáció és a Herose ladies dance kisformáció. 5. hely: Ringhoffer Ádám – Rados Amina children páros és Kalóz - Rock children kisformáció. 8. hely: Wonder Girls juveniles kisformáció.  

További cikkek

Második helyen a Bánki természetjárói
Második helyen a Bánki természetjárói
Második helyen végzett a Veszprém Vármegyei Természetbarát Szövetség értékelése alapján 2023-ban a Bánki Donát Természetbarát Egyesület. A természetjárók mindig a dobogó első vagy második helyén foglalnak helyet. Az idén 11 természetjáró szakosztály adta be a szövetséghez az önértékelését, amely alapján megszületett a sorrend.
Környezetvédelem és evezés
Környezetvédelem és evezés
A víz világnapja alkalmából evezésgyakorlással egybekötött környezetvédelmi napon vettek részt az Ajkai Eötvös Loránd–Kossuth Lajos Általános Iskola Bejárható Magyarország programban tanuló felső tagozatosai 30 fővel, valamint a Nagycsaládosok Veszprémi Egyesülete hasonló gyermeklétszámmal. Március 23-án, szombaton délelőtt az időjárás is kellemes volt. A programon részt vett Dorner László alpolgármester, aki segített a kenuk vízre bocsátásában is.
Hatvanéves sportpályafutás: fiatalok százaival ismertette meg a tájfutást Ládi János
Hatvanéves sportpályafutás: fiatalok százaival ismertette meg a tájfutást Ládi János
Ládi Jánost Ajkán szinte mindenki sportolóként, tájfutóként ismeri. Gyerekek, fiatalok százaival ismertette meg a sportágat. Ma is mosolyogva emlékezik arra a napra 1972 szeptemberében, amikor először indult tájfutni térképpel a kezében. El is tévedt, viszont egy életre megfertőződött a sporttal.
Véget értek az Oviolimpia elődöntői
Véget értek az Oviolimpia elődöntői
Hetedik alkalommal szervezett Oviolimpiát a legkisebbeknek a Sportváros Nonprofit Kft. Jákli Péter sportszervező koordinálásával.
Kilencvenévesen is tevékeny az ajkai díszpolgár
Kilencvenévesen is tevékeny az ajkai díszpolgár
90. születésnapja alkalmából szólt a köszöntő Ajka díszpolgárának, Tilhof Endrének a napokban.