HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2023. június 11.
//
Barnabás névnap

Aranyesőt hoztak az ajkai Kid rockosok

2023. május 16. 16:56
Veol
Két versenyen is megmérették magukat a hétvégén a veszprémi Kid Rock and Roll SE versenyzői és aranyesővel tértek haza. - írja a Veol

Fantasztikus eredményeket értek el a félév utolsó területi versenyén a Kalmár Dóra, Espár Lilla, Kővári Kitti, Barta Noémi, Bondor Virág, Bánhidi Dániel, Gönczöl Regina, Halász Gréta, és Balogh Réka által is felkészített táncosok, hiszen 6 aranyérmet és sok-sok dobogós helyet és érmet szereztek a viadalon. Aranyérmes lett a Szupercsajok children nagyformáció, a Sweeties junior kisformáció, a Csinizsaruk ladies dance plus kisformáció, a Prodigy Project ladies contact style kisformáció, a No Way ladies nagyformáció és Baby Dolls ladies contact style nagyformáció.

VeolVeol

Ezüstérmet szerzett a Hári Olivér – Hebó Vivien children páros, a Radnai Kristóf – Nagy Noémi juveniles páros, a Flame Princess juveniles nagyformáció és Fancies girls nagyformáció. Harmadik a Dumagépek children kisformáció lett.

Ugyancsak Ajkán rendezték a megyei versenyt, ahol 11 arany, 7 ezüst és 4 bronzérem került Kid Rockosokhoz. Aranyérmet vihetett haza a Tóth Lara-Tóth Levi children B páros, a Rados Amina – Nagy Enikő gyermek duó, a Hári Olivér – Hebó Vivien children A páros, a Bubblegum children B kisformáció, a Dumagépek children A kisformáció, a Princess Team juveniles B kisformáció, a DreamsTeams juveniles A kisformáció, a Girl Power children C nagyformáció, a Sweetgirls juveniles B nagyformáció, a Hilbert Karina-Hutvágner Kornélia-Polgár Sára ifjúsági trió és a The Cats ifjúsági formáció. Ezüstérmes lett a Molnár Sára – Szabó Lara gyermek duó, a Molnár Ádám – Nagy Enikő children A páros, a Besties children C kisformáció, a Cukorka – Rock children B kisformáció, a Bodor Fanni juvemiles szóló, a Nagy Regina-Schesk Aliz-Susztek Laura serdülő trió és a Love girls juveniles B nagyformáció.

Bronzérmet gyűjtött a Ringhoffer Ádám – Rados Amina children A páros, a Kalózrock children A kisformáció, a
Varga Kíra juveniles szóló, a Stumpf Dóra – Nagy Rebeka juveniles duó és a Dreamteams juveniles kisformáció. 4. lett a Molnár Ádám – Nagy Enikő children páros, a Sárkányrock children kisformáció, a Dolly Rolls juveniles kisformáció és a Herose ladies dance kisformáció. 5. hely: Ringhoffer Ádám – Rados Amina children páros és Kalóz - Rock children kisformáció. 8. hely: Wonder Girls juveniles kisformáció.  

További cikkek

Menetrend változás - kedvezőbb eljutási lehetőségek június 17-étől
Menetrend változás - kedvezőbb eljutási lehetőségek június 17-étől
2023. június 17-től új menetrend szerint közlekednek az autóbuszok Veszprémből Herend irányába, így jelentősen változik Márkó, Bánd, Hárskút, Herend, Szentgál, Úrkút, Városlőd, Kislőd, Bakonyjákó, Farkasgyepű, Pápa, Ajka, Kolontár, Devecser, Nemeshany, Káptalanfa, Gyepűkaján, Csabrendek és Sümeg települést érintő valamennyi autóbuszjárat menetrendje.
Navracsics Tibor: az ajkaiakat és a turistákat is szolgálja az új Csinger-völgyi kerékpárút
Navracsics Tibor: az ajkaiakat és a turistákat is szolgálja az új Csinger-völgyi kerékpárút
A Csinger-völgyi kerékpárút az ajkaiak és a városba látogató turisták kikapcsolódását is szolgálja - mondta a területfejlesztési miniszter szombaton Ajkán, a 400 millió forintból elkészült beruházás átadásán.
“Végy egy jó kapust!”
“Végy egy jó kapust!”
Új igazolás érkezett az Ajka kézilabda csapatába!
Művészetek Völgye - Több mint kétezer program az idei fesztiválon
Művészetek Völgye - Több mint kétezer program az idei fesztiválon
Teljes a 32. Művészetek Völgye programja: az összművészeti fesztivál csaknem 2200 zenei, irodalmi, színházi, családi és egyéb eseménnyel várja a látogatókat július 21. és 30. között Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden.
Ezen a héten jön a II. KŐFESZT – A SZABAD TÁNCHÁZ
Ezen a héten jön a II. KŐFESZT – A SZABAD TÁNCHÁZ
4 nap, 8 település, mintegy 100 program, több száz táncos, muzsikus és énekes, több ezer vendég. - írja a Balaton.hu