HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. július 16.
//
Valter névnap

Aranyesőt hoztak az ajkai Kid rockosok

2023. május 16. 16:56
Veol
Két versenyen is megmérették magukat a hétvégén a veszprémi Kid Rock and Roll SE versenyzői és aranyesővel tértek haza. - írja a Veol

Fantasztikus eredményeket értek el a félév utolsó területi versenyén a Kalmár Dóra, Espár Lilla, Kővári Kitti, Barta Noémi, Bondor Virág, Bánhidi Dániel, Gönczöl Regina, Halász Gréta, és Balogh Réka által is felkészített táncosok, hiszen 6 aranyérmet és sok-sok dobogós helyet és érmet szereztek a viadalon. Aranyérmes lett a Szupercsajok children nagyformáció, a Sweeties junior kisformáció, a Csinizsaruk ladies dance plus kisformáció, a Prodigy Project ladies contact style kisformáció, a No Way ladies nagyformáció és Baby Dolls ladies contact style nagyformáció.

VeolVeol

Ezüstérmet szerzett a Hári Olivér – Hebó Vivien children páros, a Radnai Kristóf – Nagy Noémi juveniles páros, a Flame Princess juveniles nagyformáció és Fancies girls nagyformáció. Harmadik a Dumagépek children kisformáció lett.

Ugyancsak Ajkán rendezték a megyei versenyt, ahol 11 arany, 7 ezüst és 4 bronzérem került Kid Rockosokhoz. Aranyérmet vihetett haza a Tóth Lara-Tóth Levi children B páros, a Rados Amina – Nagy Enikő gyermek duó, a Hári Olivér – Hebó Vivien children A páros, a Bubblegum children B kisformáció, a Dumagépek children A kisformáció, a Princess Team juveniles B kisformáció, a DreamsTeams juveniles A kisformáció, a Girl Power children C nagyformáció, a Sweetgirls juveniles B nagyformáció, a Hilbert Karina-Hutvágner Kornélia-Polgár Sára ifjúsági trió és a The Cats ifjúsági formáció. Ezüstérmes lett a Molnár Sára – Szabó Lara gyermek duó, a Molnár Ádám – Nagy Enikő children A páros, a Besties children C kisformáció, a Cukorka – Rock children B kisformáció, a Bodor Fanni juvemiles szóló, a Nagy Regina-Schesk Aliz-Susztek Laura serdülő trió és a Love girls juveniles B nagyformáció.

Bronzérmet gyűjtött a Ringhoffer Ádám – Rados Amina children A páros, a Kalózrock children A kisformáció, a
Varga Kíra juveniles szóló, a Stumpf Dóra – Nagy Rebeka juveniles duó és a Dreamteams juveniles kisformáció. 4. lett a Molnár Ádám – Nagy Enikő children páros, a Sárkányrock children kisformáció, a Dolly Rolls juveniles kisformáció és a Herose ladies dance kisformáció. 5. hely: Ringhoffer Ádám – Rados Amina children páros és Kalóz - Rock children kisformáció. 8. hely: Wonder Girls juveniles kisformáció.  

További cikkek

Veterán autó- és motorcsodák az ajkai sportpályán
Veterán autó- és motorcsodák az ajkai sportpályán
Egyre népszerűbb az Ajkai Veteránautó- és Veteránmotor-találkozó, amely idén öreg traktorokkal bővült. A július 13-án a sportpályán tartott rendezvényre a nagy meleg ellenére soha nem látott számú érdeklődő látogatott ki.
Változott sok autóbusz menetrendje
Változott sok autóbusz menetrendje
A közelmúltban változott több járat menetrendje a helyközi és a távolsági közlekedésben. A szolgáltató tájékoztatása alapján összefoglaljuk, hogyan, mely napokon módosult a vármegyénkben közlekedő buszok menetrendje.
Kötelező szűrővizsgálatok – milyen változásokra számítsunk?
Kötelező szűrővizsgálatok – milyen változásokra számítsunk?
Az Országgyűlés által nemrég elfogadott törvény egészségbiztosítási jogszabályokat is módosít, aminek értelmében az egészségbiztosítás keretében igénybe vehető szűrővizsgálatok már a vastag- és végbélszűréssel is kiegészülnek, sőt a megjelenés kötelező lesz jövő év január elsejétől. A cél ezzel az, hogy a súlyos betegségeket időben felismerjék, hiszen az időben felállított diagnózis jelentősen növeli a gyógyulás esélyeit, csökkenti a kezelés költségét.
Nyáron is gondozzák az óvodakertet Ajkán
Nyáron is gondozzák az óvodakertet Ajkán
A Padragkút városrészben működő Szivárvány Óvodában örvendetesen növekszik a gyermekek száma. A következő évet két csoportban és csoportonként 22-23 gyermekkel kezdik.
Nagyüzem az ajkai strandon
Nagyüzem az ajkai strandon
Az ajkai Kristályfürdőben a nyári kánikulai napokon 1400–1600 vendég is fürdik, hétvégente mindig többen vannak, mint hétköznap.