HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. május 13.
//
Szervác névnap

Élvonalbeli spotruházatban játszhatnak a sümegi utánpótlás korú játékosok

2023. július 21. 12:33
Öt éves együttműködési megállapodást kötött a Sümegi Kézilabda Szakosztály és a Mizuono sportszergyár. 

Nagy öröm számunkra, hogy kézilabda szakosztályunk egy hosszútávú, 5 éves együttműködési szerződés keretében, Turcsik Gergő a TGSPORT ügyvezető igazgatója közbenjárásával, aki szerződött partnere egy olyan világhírű sportszergyártó cégnek, akikkel megtudtunk állapodni, hogy a következő 5 évben biztosítják utánpótlás csapataink számára a minőségi sportfelszereléseket és sporteszközöket – mondta Meszlényi Dezső a szakosztály vezetője. 

Az együttműködésnek köszönhetően 60 garnitúra mez, 30 pár teremcipő, 30 db. sporttáska közel 80 db labda és sok egyéb sporteszköz kerül a csapathoz.

Mizuno Corporation egy japán sportszergyártó vállalat, amelyet 1906-ban alapított Mizuno Rihachi, és az évek során világszerte ismertté vált a minőségi sportfelszereléseiről és sportszergyártó termékeiről. A vállalat széles termékválasztékkal rendelkezik, amelyek közé tartoznak sportcipők, sportruházat, baseball- és golf felszerelések, futballcipők és egyéb sporteszközök.

Mizuno erőteljes hangsúlyt fektet a kutatás-fejlesztésre, és törekszik a legújabb technológiák bevezetésére termékeiben. Ez a fókusz lehetővé tette számukra, hogy újító termékeket hozzanak létre, amelyek kiváló teljesítményt és kényelmet nyújtanak a sportolóknak világszerte.

A vállalat számos sportágban kiemelkedő teljesítményt támogatott és támogat továbbra is, és olyan szponzorációs együttműködéseket alakított ki, amelyekben a világ legjobb sportolói viselik és használják termékeit. 1991-ben pl. Carl Lewis 100 méteren Mizuno futócipőben állított fel világcsúcsot. 2018 óta a korábbi francia bajnok és kupagyőztes Chambéry Savoie, illetve 2023-tól az 5-szörös Bajnokok Ligája győztes, valamint többszörös magyar bajnok és kupagyőztes Győri Audi ETO KC kézilabda csapatainak hivatalos sportszer támogatója!

A különbség valami jó és valami nagyszerű között a részletekre való odafigyelés.

További cikkek

Navracsics Tibor miniszter: Ifjabb Papp Imre itt van közöttünk
Navracsics Tibor miniszter: Ifjabb Papp Imre itt van közöttünk
Orbán Viktor miniszterelnök üdvözletét is elhozta Mága Zoltán világhírű hegedűművész Sümegre, ahol parádés előadását Navracsics Tibor területfejlesztési és közigazgatási miniszter nyitotta meg a Hotel Kapitányban péntek este. A koncertet a fiatalon elhunyt Papp Imre várkapitány emlékére rendezték. Családja az előadást, melyet hatalmas ováció, vastaps kísért, ajándékba adta helyi és környékbeli embereknek. A 600 férőhelyes díszterem zsúfolásig megtelt.
Sokakat érdekelt Anne Frank élete
Sokakat érdekelt Anne Frank élete
Több mint három héten keresztül fogadta a látogatókat a sümegi Kisfaludy Sándor Művelődési Központban az Anne Frankról szóló kiállítás.
Nem emeli a lakbéreket az önkormányzat
Nem emeli a lakbéreket az önkormányzat
Több napirendet is tárgyalt a sümegi képviselő-testület a legutóbbi ülésén, így döntöttek a lakbérek befagyasztásáról, foglalkoztak a közvilágítás korszerűsítésével és a András Ferenc filmrendező halála kapcsán is elfogadtak egy határozatot.
A Kisfaludy-kultusz új értelmet nyert
A Kisfaludy-kultusz új értelmet nyert
Sümeg is részese a Ragyogj tovább! című kiállításnak a Laczkó Dezső Múzeumban, amelyet a napokban nyitottak meg.
Ramassetter nevét veszi fel a sümegi borlovagrend
Ramassetter nevét veszi fel a sümegi borlovagrend
Névváltoztatást tervez a sümegi Pannon Császári és Királyi Borlovagrend. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor rövidesen Sümeg egykori mecénása, jótevője, Ramassetter Vince nevét viseli majd a borrend.