HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. szeptember 20.
//
Friderika névnap

Sztárban sztár leszek!: a gyönyörű tapolcai tehetség élete a zene

A TV2 tehetségkutató show-jában, a Sztárban sztár leszek! című műsorban civilek kapnak lehetőséget, hogy utánozzanak hazai és külföldi énekeseket. A tapolcai Halász Rebeka az előválogatóból és a középdöntőből is továbbjutott, vasárnap az élő-showban szurkolhatunk neki.

A tapolcai Halász Rebeka bejutott a televíziós tehetségkutató műsor élő show-jába Fotó: családiA tapolcai Halász Rebeka bejutott a televíziós tehetségkutató műsor élő show-jába Fotó: családi

Rebekának élete a zene, és szívesen bújik sztárok bőrébe egy-egy dal erejéig, ezért úgy gondolta, hogy próbára teszi magát a Sztárban sztár leszek!-ben.  A siker érdekében egy időre félretette a 2020-ban alakult zenekarával való fellépéseket is, hogy a versenyre koncentrálhasson. Rebeka a tapolcai Bárdos-iskola zenei tagozatán tanult, akárcsak annak idején Tóth Gabi és Vera, majd őt is a veszprémi énektanárnő, Völler Adél képezte. Érdekesség: pont Gabi lett a mestere a Sztárban sztár leszek!-ben.

Rebeka kedvenc énekese és példaképe Cher, Whitney Houston, Christina Aguilera, szívesen énekli a dalaikat. A Sztárban sztár leszek című műsor előválogatóján egy Beyoncé-dalt adott elő, a középdöntőből pedig egy Palya Bea-dallal jutott tovább. Vallja, hogy amint minden induló, természetesen ő is nyerni szeretne. Azt nem árulhatta el, hogy kinek a bőrébe bújik a hétvégén, azonban vasárnap este az első élő show-ban ez is kiderül.

További cikkek

Sokat hozott az Európa Kulturális Fővárosa
Sokat hozott az Európa Kulturális Fővárosa
A sümegi térség számára is óriási lehetőségeket hozott, hogy a Veszprém és a Bakony-Balaton régió 2023-ban az Európa Kulturális Fővárosa (EKF) címet viselte.
A tapolcai áldozatokra emlékeztek a holokauszt nyolcvanadik évfordulóján
A tapolcai áldozatokra emlékeztek a holokauszt nyolcvanadik évfordulóján
A holokauszt nyolcvanadik évfordulójára emlékeztek Tapolcán vasárnap. A megemlékezés a Csányi László utcában, a volt gettó falánál kezdődött, ahol Tótha Péter Joel rabbi és Fekete Dániel kántor adott egyházi szolgálatot.
Szüreti mulatság Lesencéktől a Balatonig
Szüreti mulatság Lesencéktől a Balatonig
Lesencetomaj, Lesencefalu, Lesenceistvánd, Balatonederics és Nemesvita közös programjára, a hagyományos szüreti mulatságra vártak minden kikapcsolódásra, szórakozásra vágyó érdeklődőt szombaton. Az esős, hideg idő ellenére sokan látogattak el a rendezvénynek otthont adó lesencetomaji művelődési házba, illetve annak udvarára.
Sümeg vizsgálja a Püspöki Palota átvételének lehetőségét
Sümeg vizsgálja a Püspöki Palota átvételének lehetőségét
Állami tulajdonú kastélyok, kúriák és udvarházak ingyenes tulajdonba adását teszi lehetővé a napokban életbe lépett új kastélytörvény. Az érintett ingatlanok egyikre a sümegi Püspöki Palota, így a barokk kisváros önkormányzata is megvizsgálja az átvétel lehetőségét.
Badacsonyban született az Európai Unió himnusza?
Badacsonyban született az Európai Unió himnusza?
Kisfaludy, Jókai, Krúdy, József Attila, Weöres Sándor, hosszú fürdőruhás emberek, Anna-bál, szüret, szerelem, csábítás, romantika – ezek a képek villannak fel egy révfülöpi házban, egy nyár végi estén, s az is megeshet, hogy éppen ezen az estén íródik a Nagy Balatoni Regény is.