HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. április 23.
//
Béla névnap

Navracsics Tibornak mondott köszönetet Ajka baloldali polgármestere

2022. február 23. 19:54
mandiner.hu
Schwartz Béla, Ajka MSZP-s polgármestere mondott köszönetet a hónap közepén Navracsics Tibornak.

Schwartz Béla már 2002 óta látja el Ajka polgármseteri feladatait, 1984-től 1990-ig pedig tanácselnök volt. Ajka jelenlegi polgármestere egy helyi testületi ülésen mondott köszönetet Navracsics Tibornak, a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programért felelős kormánybiztosnak. A Schwatz által elmondottak szerint, Navracsics hozzáállása ,,alapvetően más, mint az előző országgyűlési képviselőé volt”.

Ennek mi nagyon örülünk, és segített a városnak ebben a néhány hónapban is. Itt abban bízunk, hogy ez a természetes és ez fog majd működni".

– fogalmazott Schwartz Béla, polármester.

Navracsics Tibor, helyi országgyűlési képviselőjelölt közösségi oldalán reagált a gesztusra.

hirhid.hu

További cikkek

Rotundák Tapolcán és környékén
Rotundák Tapolcán és környékén
Hangodi László történész előadás-sorozata, a Tapolcai történelmi délutánok 2024 legutóbbi programja az ózsinagógában a város és a Balaton-felvidék középkori körtemplomait mutatta be vetített képes előadásán.
Tapolcai alkotó mutatkozott be Baján
Tapolcai alkotó mutatkozott be Baján
A tapolcai alkotó, Szám Dorottya rajzait is beválogatták a Bajai Festők és Kézművesek „Baráti” Egyesület Érzések című kiállításának anyagába. A tárlat a közelmúltban nyílt meg Baján a Bácskai Művelődési Központban.
„Okos” rendszer, hatékonyabb energiafelhasználás
„Okos” rendszer, hatékonyabb energiafelhasználás
Okos városi energetikai megoldások kialakítására pályázott sikerrel, s nyert összesen 179,1 millió forintot Ajka, Balatonfüred, Tapolca és Várpalota önkormányzata. A projekt részleteiről sajtótájékoztatón számoltak be az érintettek pénteken a Várpalotai Képtárban.
A tapolcai fuvolista fiú a legjobbak között
A tapolcai fuvolista fiú a legjobbak között
Lassan megszokottá válik, hogy a Tapolcai Járdányi Pál Zeneiskola növendéke, Király Alex bárhol szerepel, mindenhol kiemelkedő zenei teljesítménnyel kápráztatja el a közönséget és a szakmai zsűrit.
Az ajkai fúvósok első 100 éve
Az ajkai fúvósok első 100 éve
Fennállása századik évfordulójának megünneplésére készül az Ajka-Csingervölgyi Zeneegylet. A rendezvényt június elsején tartják nagyszabású családi piknikkel, ahol nyolc zenekar lép fel.