HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. április 29.
//
Péter névnap

Változik a menetrend Sümeg és Tapolca, Győr és Veszprém között

2023. december 6. 23:55
Veol.hu
Számos menetrendi módosítást, korrekciót vezet be országszerte a Volánbusz december 10-től, elsősorban a munkába és iskolába járás lehetőségeinek javítása, a vasúti és autóbuszos kiszolgálás összehangolása, valamint az országos autóbusz-vonalakon a hétvégi időszakhoz kapcsolódóan jelentkező utazási igények továbbra is megfelelő kiszolgálása érdekében.

A Volánbusz kismértékben tovább bővíti, javítja az eljutási lehetőségeket elsősorban a hivatásforgalmi utazási igények teljesítése, a járásközpontokban lévő munkahelyek, oktatási intézmények, egészségügyi központok, illetve kormányablakok kedvezőbb elérhetősége érdekében. Így többek között a Sümeg–Tapolca viszonylatban.

Változások lesznek az országos járatok esetében a hétvégi időszakban tapasztalható utazási igény megfelelő kiszolgálása érdekében is. Veszprém és Győr között a kedvezőbb kiszolgálás biztosítása érdekében új járatpár közlekedik jellemzően péntekenként Veszprémből Győrbe 9:30-kor, illetve Győrből Veszprémbe 12:40-kor, valamint jellemzően vasárnapokon Veszprémből Győrbe 16:30-kor, illetve Győrből Veszprémbe 17:40-kor – derült ki a Volánbusz közleményéből.

Rimányi Zita