HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. április 29.
//
Péter névnap

Ezúttal a játékvezetői ellenőröket díjazták

2023. december 12. 9:13
Veol.hu
Vacsorával egybekötött évzárót tartott a labdarúgó-játékvezetők tapolcai csoportja a hétvégén Sümegen, a Kisfaludy Vendégházban.

Az idei évben végzett játékvezető-ellenőri munkájáért Takács Gábor is átvette a labdarúgó-játékvezetők tapolcai csoportja elismerését Keszthelyi Tamástól Forrás: szervezőkA résztvevőket Keszthelyi Tamás csoportvezető köszöntötte, majd értékelte az elmúlt esztendőt, megemlékezett az időközben elhunyt Bakos Ferencről és Szemerédi Jánosról, aki idén sajnos már nem lehet együtt velük. Az is kiderült, hogy a hamarosan induló játékvezető-tanfolyam iránt élénk érdeklődés mutatkozik, ami a remények szerint növeli majd a csoport létszámát.

Mint elhangzott, a játékvezetőknek a téli időszakban sincs pihenés, januárban Veszprém ad otthont a játékvezetők országos labdarúgótornájának, amelyen természetesen a tapolcai csoport is részt vesz. A szokásos év végi jutalmak kiosztásánál a játékvezetői ellenőrök kerültek górcső alá. Hegyi Zoltán, Pilinger László, Serbán Miklós és Takács Gábor kapott elismerést, ami már csak azért is érdekes, mert olyan még nem fordult elő a csoport életében, hogy a játékvezető-ellenőröket díjazzák.

Szijártó János