HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. május 3.
//
Tímea névnap

Miniszteri köszöntők a Balaton-felvidéken

Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter mond újévi köszöntőt Balatonalmádiban a Magtár Rendezvényközpontban január 6-án, szombaton.

Az ünnepi gondolatok után Érdi Tamás Liszt Ferenc-díjas zongoraművész ad koncertet, majd jubileumi kiállítást nyit É. Szabó Márta, a Cimbora gyermekműsor ötletgazdája és műsorvezető-szerkesztője. Köszöntik a fél évszázados Cimbora műsort és a 20 éves balatonalmádi Cimbora Klubot. 

Az óvoda új konyhája UzsánAz óvoda új konyhája UzsánA Balaton-felvidéki körutat már csütörtökön megkezdte a miniszter, aki előbb Ajkán avatott hidat, majd pénteken Badacsonytomajon, Lesenceistvándiban és Uzsán köszöntötte az új évet.

Lesenceistvándon a polgármester vette át az új gépjárművetLesenceistvándon a polgármester vette át az új gépjárművet

Uzsán megemlékeztek arról, hogy a Százholdas Pagony Óvoda konyhája a kormány támogatásával koreszűsödött. Lesenceistvándon arról, hogy a Balaton Fejlesztési Tanács révén új, elektromos teherautóval gazdagodott a település. Badacsonytomajon pedig arról, hogy a városban a versenyképességet fejlesztő, nagyszerű beruházások valósultak meg az elmúlt időszakban.

Badacsonytomajon nagy volt az érdeklődésBadacsonytomajon nagy volt az érdeklődés

Navracsics Tibor a megkezdett munka folytatását ígérte az elkövetkezendő évekre.

További cikkek

Majális a Városligetben
Majális a Városligetben
Új helyszínen, a Városligetben, a Csónakázó-tó melletti téren zajlott a május elsejei programok nagy része Ajkán.
A Kisfaludy-kultusz új értelmet nyert
A Kisfaludy-kultusz új értelmet nyert
Sümeg is részese a Ragyogj tovább! című kiállításnak a Laczkó Dezső Múzeumban, amelyet a napokban nyitottak meg.
Sikert aratott az Ovimuzsika Badacsonytomajon
Sikert aratott az Ovimuzsika Badacsonytomajon
Nagy sikert aratott a gyerekek körében a minapi Ovimuzsika, ahol a gyerekek zenével, énekkel, hangszerekkel találkozhattak közvetlenül, s nemcsak szemlélői, de részesei is lehettek a programnak.
Bemutatkozás és toborzás: rendőr- és tűzoltónapot tartottak Ajkán
Bemutatkozás és toborzás: rendőr- és tűzoltónapot tartottak Ajkán
Rengeteg programmal rendőr- és tűzoltónapot rendeztek Ajkán a polgármesteri hivatal parkolójában az elmúlt hétvégén. A nagyszabású rendezvényt Vizi Ottó tűzoltó alezredes, a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság parancsnokhelyettese, Suszter Tamás rendőr ezredes, a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese és Dorner László, Ajka alpolgármestere nyitotta meg.
Jól halad a halimbai iskola felújítása
Jól halad a halimbai iskola felújítása
Az általános iskola felújítását nézte meg Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter, akit Nagy Noémi igazgató és Kovácsné Véber Eszter polgármester vezetett körbe az épületben.