HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. május 17.
//
Paszkál névnap

Sikert aratott az Ovimuzsika Badacsonytomajon

2024. május 1. 9:34
Veol.hu
Nagy sikert aratott a gyerekek körében a minapi Ovimuzsika, ahol a gyerekek zenével, énekkel, hangszerekkel találkozhattak közvetlenül, s nemcsak szemlélői, de részesei is lehettek a programnak.

Szijártó JánosBadacsonytomaj Kulturális Intézménye szervezésében a Pipitér Óvoda és Bölcsőde adott helyszínt a napokban az Ovimuzsika síppal, dobbal, nádihegedűvel című interaktív énekes, játékos képességfejlesztő foglalkozásnak. A kicsik nagy örömére Tóth-Rompos Patrícia, Rábaközi Rita és Tóth Péter igazán élvezetes, szórakoztató műsorral érkezett. 

Nagy sikert aratott a badacsonytomaji óvodások körében az ovimuzsika
Forrás: Badacsonytomaj Kulturális Intézménye

A 2017-ben alakult Ovimuzsika együttes számos megyebeli és megyén túli óvodában, iskolában okozott kellemes s emlékezetes perceket a legfiatalabb korosztály számára. Patrícia, férjével, Tóth Péterrel, illetve a balatonfüredi Rábaközi Ritával együtt alkotja az apróságok által igencsak kedvelt triót. Játékos foglalkozásaikon ütős, vonós, fúvós, effekthangszerek kapnak szerepet, de a gitár is előtérbe kerül, valamint kiemelten a gyerekek éneklési készsége.

Szijártó János