HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. július 27.
//
Olga névnap

Virágosítottak az iskolában

2024. május 20. 14:52
Veol.hu
A Tapolcai Bárdos Lajos Általános Iskola Batsányi János Tagintézményben banki támogatással virágosított a szülői szervezet.

 

A virágültetési projekt az OTP Bank önkéntes, Helyi érték programja keretében valósult meg. Az adomány nem egy klasszikus támogatás, sokkal inkább önkéntes vállalás a bank helyi fiókjának dolgozóitól. A projekt a szülői szervezet együttműködésével valósult meg Fotó: szülői szervezet

A projekt a szülői szervezet együttműködésével valósult meg, a lelkes csapat öt helyszínen újította fel a virágágyásokat tematikusan. Színes, évelő virágokat, örökzöldeket, fűszernövényeket, cserjéket ültettek és sziklakertet alakítottak ki. A munka végeztével a jelen lévő gyermekeket és a szülőket meglepetéspizza várta, amely szintén része volt a projektnek. – Amikor a példás összefogás, a segítő tenni akarás, és a jó szándék összetalálkozik, akkor ilyen jó dolgok is megvalósulhatnak nagyon könnyen és egyszerűen – emelte ki beszédében Töreky Ferenc, a szülői szervezet elnöke. A gyermekek és a szülők nevében megköszönte a felajánlást és a segítséget a fiók dolgozóinak.

Tóth B. Zsuzsa