HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. április 26.
//
Ervin névnap

Márton-napi libanapot tartottak az ajkai civilek

2021. november 14. 22:07
A padragkúti művelődési házban találkoztak az ajkai civilek, hogy vidám hangulatban és tematikus programokkal töltsék november hónap egyik kedvelt ünnepét.

Kicsiknek és nagyoknak is tartogatott programokat az a civil találkozó, amit szombaton rendeztek a padragkúti művelődési házban. A délután kezdődő rendezvény egészen estébe nyúlt, amelyen a kisgyermekeket táncház és koncert szórakoztatta, valamint Márton-napi kézműves foglalkozás.

A tánc amúgy is nagy hangsúlyt kapott a találkozón, hiszen a programok közt szerepelt széki táncok oktatása Antal Áron és párja vezetésével, valamint bemutatót tartott a Padragkút Táncegyüttes és a Zagyva Banda is.

Az este folyamán a szervezők libás vacsorával is készültek, az este jó hangulatához a zenét pedig a Zagyva Banda szolgáltatta.

Az eseményen jelen volt Navracsics Tibor is, aki  köszöntője után a helyi civil szervezetek munkájával is megismerkedett.

hirhid.hu

További cikkek

A "most" hívószóra írt drámákat adta elő a tapolcai társulat
A "most" hívószóra írt drámákat adta elő a tapolcai társulat
A Tamási Áron Művelődési Központ színtársulata idén is benevezett az Okuláré projektbe, hogy a nem kis kihívásnak maradéktalanul eleget téve három drámaíró egy témára írt egyfelvonásosait vigye a közönség elé.
Őscsótányt találtak Ajkán
Őscsótányt találtak Ajkán
Őscsótány maradványait találták meg egy borostyánkőben Ajka környékén, magyar és szlovák kutatók együtt határozták meg az ízeltlábú zárványt.
Országjáró zenei játéktér és ismeretterjesztő sorozat Sümegen
Országjáró zenei játéktér és ismeretterjesztő sorozat Sümegen
A barokk kisvárosba ért a Hangszert a kézbe programsorozat, ami elsősorban a fiatal korosztályok számára igyekszik népszerűsíteni a zenét, a hangszeren való tanulást.
Az iskola a múlt, a jelen és a jövő közössége
Az iskola a múlt, a jelen és a jövő közössége
Idén éppen száz éve annak, hogy fiatalok érettségizhettek Sümegen, így a hagyományos Kisfaludy-napok keddi megnyitóján erre a fontos évfordulóra külön kitértek.
Nagyszerű eredményt el Fazakas Tamás
Nagyszerű eredményt el Fazakas Tamás
Jubileumi tornát tartottak április első szombatján a győri Olimpiai Sportparkban: harminc ország több mint 250 örökifjú cselgáncsozója lépett tatamira a veterán nyílt magyar bajnokságon, a XXV. Hungarian Masters Openen.