HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. június 28.
//
Levente, Irén névnap

Sümegen találtak egy bankkártyát, nagyon rosszul döntött a két fiatal

2024. június 20. 7:20
Veol.hu
A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai rövid idő alatt elfogtak két fiatalkorút.

Veol.huSümegről érkezett bejelentés a rendőrségre június 14-én, hogy egy helyi lakos elveszítette a bankkártyáját. Arra lett figyelmes, hogy a telefonjára üzenetek érkeznek, miszerint több helyen fizettek a plasztiklappal.

A széles körű adatgyűjtés eredményeként a nyomozók rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket a bejelentést követő másfél órán belül a szomszéd településen fogtak el. A 16 éves fiút 14 éves társával együtt állították elő a Sümegi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellenük - írja a police.hu.

További cikkek

Új választást, vagy újraszámolást kérnek
Új választást, vagy újraszámolást kérnek
A Kúriához fordul Kovács Mihály, az Élhetőbb városért Egyesület polgármesterjelöltje a június 9-i sümegi választás kapcsán, ahol Végh László (Fidesz–KDNP) mindössze 11 szavazattal kapott több voksot. Kovács Mihályék visszaélésekre hivatkozva az eredmény megsemmisítését és új választást, vagy a szavazatok újbóli számolását kérik.
Rendhagyó kiállítás a Kisfaludyban
Rendhagyó kiállítás a Kisfaludyban
Különleges kiállítást nyitottak meg a sümegi Kisfaludy Sándor Művelődési Központban a napokban.
Képzőművészeti pályázat Maulbertsch emlékére
Képzőművészeti pályázat Maulbertsch emlékére
A sümegi Püspöki Palota nyilvános képzőművészeti alkotópályázatot hirdet Franz Anton Maulbertsch sváb származású, ám a Magyar Királyságban kiteljesedett, zseniális barokk festő születésének 300. évfordulója alkalmából.
Navracsics Tibor: példaértékű felújítások történnek Sümegen
Navracsics Tibor: példaértékű felújítások történnek Sümegen
Megtekintette Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter a felújítás alatt lévő műemlék jellegű épületeket Sümeg belvárosában csütörtökön.
Ismét indulnak a látóutak
Ismét indulnak a látóutak
Ismét indulnak a látóutak, amelyek azt a célt szolgálják, hogy a résztvevők megismerjék a közművelődés kultúraközvetítő, közösségépítő szerepét.