HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. szeptember 28.
//
Vencel névnap

Ajka rajtja: gyerekek a futópályán

2024. szeptember 21. 8:08
Vewol.hu
Jókedvű, mosolygós fiatalok, nagyszerű hangulat, remek teljesítmények, szuper idő – ez jellemezte az Ajka rajtja hagyományos futóeseményt, amelyet 42. alkalommal rendeztek meg pénteken.

Fotó: Nagy Lajos/NaplóÖt korcsoportba osztották az Ajka rajtja indulóit, a legkisebbek 800 métert, a legidősebbek közel három és fél kilométert futottak. A rajt és a cél egyaránt az ajkai sportcentrumban volt, sokan szurkoltak a helyszínen az ifjú futóknak. Az esemény a hagyományoknak megfelelően bemelegítéssel kezdődött, majd korosztályonként indultak a résztvevők. Nagy volt a verseny, de nemcsak a leggyorsabbak, mindenki remekül érezte magát, hiszen teljesítette az adott távot.

Természetesen a jutalmak sem maradtak el.

Horváth Gábor

 

 

További cikkek

Leporolták Máté Péter slágereit
Leporolták Máté Péter slágereit
Ajkán zsúfolásig telt a Nagy László Művelődési Központ kiállítóterme a Jubilate Nőikar Zenés esték keretében rendezett hangversenyére.
Női nagymesterként tért haza Gaál Zsóka a sakkolimpiáról
Női nagymesterként tért haza Gaál Zsóka a sakkolimpiáról
Befejeződött a 45. Sakkolimpia, amelynek Budapest, a BOK csarnok adott otthont. A nagyszabású eseményen világsztárok hada ült asztalhoz, Magyarország hat csapattal képviseltette magát, a női A válogatottat az ajkai Gaál Zsóka vezette.
Érzékenyítő program társadalmi összefogással
Érzékenyítő program társadalmi összefogással
Különbözőek a képességeink, lehetőségeink, egyben azonban egyformák vagyunk: mindenki hasznos tagja a közösségnek, amelyben él. Ez volt a fő üzenete az ajkai Esélyegyenlőségi napnak, melyen ezúttal is együtt szórakozott és szerzett új élményeket fiatal és idős, ép és fogyatékossággal élő.
Kínai befektetőkre számít Ajka
Kínai befektetőkre számít Ajka
Herend kínai testvérvárosa, Xincheng küldöttsége Ajkára is ellátogatott, hogy annak tagjai megismerkedjenek a helyi befektetési lehetőségekkel.
Duatlon: ezeket az utakat zárják le a hétvégén Ajkán
Duatlon: ezeket az utakat zárják le a hétvégén Ajkán
Mintegy félezer sportoló vesz részt az ajkai duatlon megmérettetésen, amelyet vasárnap rendeznek a városban. A verseny izgalmas, küzdelmes lesz, lehet szurkolni, viszont lezárásokra is számítani kell.