HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. október 6.
//
Renáta névnap

Nagy Miklós a második leggyorsabb magyarként ért célba

2024. október 1. 8:59
Veol.hu
Véget ért az idei Spartathlon verseny, amelyen a magyar indulók közül a sümegi Nagy Miklós a második helyen futott be.

A versenyen 26 magyar nemzetiségű futó indult el péntek reggel Athénból, hogy 246 kilométer megtétele után eljusson Spártába. Közülük 15-en érinthették meg Leonidasz király szobrát a célban.Nagy Miklós a második leggyorsabb magyarként ért célba Fotó: családi fotó

A magyar futók az alábbi időeredményeket érték el: Bódis Tamás 24:01, Nagy Miklós 29:25, Fogarasiné Veres Krisztina 29:50, Bíró Attila 32:17, Bognár Ákos 32:21, Banka Balázs 32:31, Farkas Zoltán Károly 33:34, Kazai István 33:43, Simonyi Balázs 33:57, Gerda Lajos 34:38, Hajtó György 34:38, Boros Linda 34:38, Harbula Péter 34:58, Káldi Péter 35:41, Szabó Zoltán 35:45.

Tizenegy magyar futónak nem sikerült az idén célba érni: Lovász Zsolt, Ferenczik József, Ambrus Károly, Voják Tamás, Bartus Krisztián, Prantner Gábor, Csupor Krisztina, Gáspár Péter, Poór Péter, Szilágyi Gyula, Hernádi László.

Tóth B. Zsuzsa

További cikkek

Hatalmas érdeklődés övezte az idei Kisfaludy-szüretet
Hatalmas érdeklődés övezte az idei Kisfaludy-szüretet
Hatalmas lakossági érdeklődés kísérte az idei szüreti felvonulást Sümegen. A Kisfaludy-szüret résztvevői szombaton hosszú sorban vonultak végig a város utcáin, Ramassetter Vince szobra előtt pedig mindenki lehetőséget kapott a bemutatkozásra.
Sokat hozott az Európa Kulturális Fővárosa
Sokat hozott az Európa Kulturális Fővárosa
A sümegi térség számára is óriási lehetőségeket hozott, hogy a Veszprém és a Bakony-Balaton régió 2023-ban az Európa Kulturális Fővárosa (EKF) címet viselte.
Sümeg vizsgálja a Püspöki Palota átvételének lehetőségét
Sümeg vizsgálja a Püspöki Palota átvételének lehetőségét
Állami tulajdonú kastélyok, kúriák és udvarházak ingyenes tulajdonba adását teszi lehetővé a napokban életbe lépett új kastélytörvény. Az érintett ingatlanok egyikre a sümegi Püspöki Palota, így a barokk kisváros önkormányzata is megvizsgálja az átvétel lehetőségét.
Mozgalmas szeptemberre számíthatnak Sümegen
Mozgalmas szeptemberre számíthatnak Sümegen
A változatos augusztusi rendezvények után a szeptember is mozgalmas lesz Sümegen a kultúra területén. A Kisfaludy Sándor Művelődési Központ az ősszel is gondoskodik jó programokról.
Civil piknik a palotakertben
Civil piknik a palotakertben
Huszonnégy sümegi civil szervezet munkáját, céljait és közösségét ismerhették meg az érdeklődők szombaton. A közösségi kapcsolatok erősítését célzó első Civil piknik színes műsorkínálattal várt mindenkit a palotakertben.