HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. április 25.
//
Márk névnap

Újabb sikert aratott a Kristály

2022. március 18. 0:57
ajkaiszo.hu
A megyei első osztályú felnőtt férfi labdarúgó bajnokság 19. fordulójában a Kristály a Várpalota otthonában lépett pályára.

Támadó felfogásban kezdett az ajkai csapat, és a 9. percben Ujvári Szabolcs egy bomba góllal meg is szerezte a vezetést. A találkozón a Kristály akarata érvényesült. Szabó Zoltán a 40. percben a kapust helyzetben elfektetve kétgólosra növelte az előnyt. Újabb öt perccel később Szedlacsek Balázzsal szemben szabálytalankodtak a várpalotai védők, a megítélt büntetőt Ambrus Kristóf vágta a kapuba. A második játékrészben is az ajkai csapat játszott fölénnyel, de újabb találatot már nem sikerült szerezni. Az Ajka Kristály SE ezzel már zsinórban a negyedik tavaszi mérkőzését nyerte meg a jó csapatmunkának és a jó egyéni teljesítményeknek köszönhetően.

Forrás: e-nyelvmagazin.huForrás: e-nyelvmagazin.hu

Várpalotai BSK – Ajka Kristály SE 0-3.

hirhid.hu

További cikkek

Nagyszerű eredményt el Fazakas Tamás
Nagyszerű eredményt el Fazakas Tamás
Jubileumi tornát tartottak április első szombatján a győri Olimpiai Sportparkban: harminc ország több mint 250 örökifjú cselgáncsozója lépett tatamira a veterán nyílt magyar bajnokságon, a XXV. Hungarian Masters Openen.
„Okos” rendszer, hatékonyabb energiafelhasználás
„Okos” rendszer, hatékonyabb energiafelhasználás
Okos városi energetikai megoldások kialakítására pályázott sikerrel, s nyert összesen 179,1 millió forintot Ajka, Balatonfüred, Tapolca és Várpalota önkormányzata. A projekt részleteiről sajtótájékoztatón számoltak be az érintettek pénteken a Várpalotai Képtárban.
Az ajkai fúvósok első 100 éve
Az ajkai fúvósok első 100 éve
Fennállása századik évfordulójának megünneplésére készül az Ajka-Csingervölgyi Zeneegylet. A rendezvényt június elsején tartják nagyszabású családi piknikkel, ahol nyolc zenekar lép fel.
Geotextil ágyás, őshonos gyümölcsfák
Geotextil ágyás, őshonos gyümölcsfák
Geotextil ágyásokba ültetnek az Ajka Városi Óvoda Patakparti intézményegységébe járó kisgyermekek. Az óvoda összes telephelyén, így a Patakpartiban is évek óta nagy sikerrel folytatják az óvodakerti tevékenységet.
A nehézségek is tanítanak bennünket
A nehézségek is tanítanak bennünket
Az ajkarendeki költő, Németh Róbert töltötte meg zsúfolásig a Regenbogen Művelődési Ház színháztermét a magyar költészet napja alkalmából tartott esten.