HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. április 29.
//
Péter névnap

Folytatják a jó menetelést az asztaliteniszezők

2022. március 23. 19:46
ajkaiszo.hu
Győzelemmel kezdte az Ajkai Asztalitenisz SE a női extraliga második hétvégéjét március közepén. Az első meccsen a Kiskunmajsai AC volt az ellenfelük. Az azonos teljesítményű csapat ellen ősszel, hazai pályán 6:4 arányú vereséget szenvedtek, így most csak a győzelem volt a lehetséges opció.

A lányok hozták a formájukat, mindent beleadva küzdöttek. Három győzelmet szerzett Peterman-Varga Tímea, kettőt Hepke Johanna, egyet Czeglédi Szilvia.

A pénteki másik meccsük a tavalyi bajnok Budaörs SC ellen volt, az eredmény 6:1 lett a fővárosiak javára.

A világsztárokat felvonultató hazai csapat ellen nem voltak nagy reményeik a mieinknek, de a jó játék azért nem hiányozhatott. Sikerült kicsit megizzasztaniuk ellenfelüket. Peterman-Varga Tímea egy győzelmet aratott.

Szombaton  igazi rangadót játszottak a tavalyi bronzérmes Kecskemét ellen. Nagyon jól indult a mérkőzés a párost megnyerték, sőt Peterman – Varga Tímea az egyéni meccseknél is szenzációsan játszott, de a mérleg nyelve az alföldiek felé billent, 6: 4 lett a meccs vége.

Forrás: sportmegoldasok.huForrás: sportmegoldasok.hu

 Peterman-Varga Tímea három győzelmet szerzett, valamint a Peterman-Varga-Hepke páros is a legjobbnak bizonyult.

Vasárnap az utolsó meccsen ismét győztek az ajkai lányok. Ajka ASE-Orosháza 6:4. Hepke Johanna 3, Peterman-Varga Tímea 2 győzelmet aratott, valamint a Peterman-Varga/Hepke páros is.

A csapat eredményeihez Kiss Csenge is hozzátett.

hirhid.hu

További cikkek

Óvodakerti szakemberek tanácskoztak Ajkán
Óvodakerti szakemberek tanácskoztak Ajkán
Az Iskolakertekért Alapítvány kétnapos továbbképzésének adott otthont az Ajka Városi Óvoda április 26-27-én. A képzésen az Országos iskolakert-fejlesztési programban nyertes 25 óvoda képviselője vett részt az ország minden részéről.
Őscsótányt találtak Ajkán
Őscsótányt találtak Ajkán
Őscsótány maradványait találták meg egy borostyánkőben Ajka környékén, magyar és szlovák kutatók együtt határozták meg az ízeltlábú zárványt.
Nagyszerű eredményt el Fazakas Tamás
Nagyszerű eredményt el Fazakas Tamás
Jubileumi tornát tartottak április első szombatján a győri Olimpiai Sportparkban: harminc ország több mint 250 örökifjú cselgáncsozója lépett tatamira a veterán nyílt magyar bajnokságon, a XXV. Hungarian Masters Openen.
„Okos” rendszer, hatékonyabb energiafelhasználás
„Okos” rendszer, hatékonyabb energiafelhasználás
Okos városi energetikai megoldások kialakítására pályázott sikerrel, s nyert összesen 179,1 millió forintot Ajka, Balatonfüred, Tapolca és Várpalota önkormányzata. A projekt részleteiről sajtótájékoztatón számoltak be az érintettek pénteken a Várpalotai Képtárban.
Az ajkai fúvósok első 100 éve
Az ajkai fúvósok első 100 éve
Fennállása századik évfordulójának megünneplésére készül az Ajka-Csingervölgyi Zeneegylet. A rendezvényt június elsején tartják nagyszabású családi piknikkel, ahol nyolc zenekar lép fel.