HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. május 4.
//
Mónika névnap

Elképesztő győzelmi sorozat

2022. március 23. 19:46
ajkaiszo.hu
A Veszprém megyei I. osztályú felnőtt férfi labdarúgó bajnokság 20. fordulójában, a múlt évben aranyérmet szerző Tihanyi FC látogatott az Ajka Kristály SE otthonába. A Kristály az idei naptári évben minden mérkőzését megnyerte, a Tihany pedig ebben a szezonban nem szenvedett el még vereséget.

Hazai támadásokkal indult a mérkőzés, majd az egész első játékrészben dominálni tudták a találkozót. Több esetben is a szerencsén múlt, hogy nem haladt át a tihanyi gólvonalon a labda. A második félidő elején azonban megtört a jég. Adorján Milán egy remek cselt követően lőtt a felső sarokba védhetetlenül, 1-0. A találat után is a Kristály irányította a játékot, és három esetben is sakk-matt helyzetben hibáztak a csatárok. A bajnok esélyes Tihanynak nem volt ellenszere a kitűnően játszó hazaiakkal szemben.

Forrás: rangado.24.huForrás: rangado.24.hu

Ajka Kristály SE – Tihanyi FC 1-0.

Ezzel a sikerrel már öt mérkőzésre emelte a csapat a győzelmi szériáját.

hirhid.hu

További cikkek

Tiétek a döntés lehetősége és felelőssége
Tiétek a döntés lehetősége és felelőssége
Két osztály 32 fiútanulója vett búcsút középiskolai tanulmányai helyszínétől május 3-án. Az Ajkai Gimnázium Technikum, Szakképző Iskola, Általános Iskola, Sportiskola és Kollégium Bercsényi Miklós Intézményegysége a 2023–2024-es tanévben nyolc hegesztőt, nyolc villanyszerelőt, hat ácsot, öt kőművest és öt asztalost bocsát ki.
Majális a Városligetben
Majális a Városligetben
Új helyszínen, a Városligetben, a Csónakázó-tó melletti téren zajlott a május elsejei programok nagy része Ajkán.
Bemutatkozás és toborzás: rendőr- és tűzoltónapot tartottak Ajkán
Bemutatkozás és toborzás: rendőr- és tűzoltónapot tartottak Ajkán
Rengeteg programmal rendőr- és tűzoltónapot rendeztek Ajkán a polgármesteri hivatal parkolójában az elmúlt hétvégén. A nagyszabású rendezvényt Vizi Ottó tűzoltó alezredes, a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság parancsnokhelyettese, Suszter Tamás rendőr ezredes, a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese és Dorner László, Ajka alpolgármestere nyitotta meg.
Óvodakerti szakemberek tanácskoztak Ajkán
Óvodakerti szakemberek tanácskoztak Ajkán
Az Iskolakertekért Alapítvány kétnapos továbbképzésének adott otthont az Ajka Városi Óvoda április 26-27-én. A képzésen az Országos iskolakert-fejlesztési programban nyertes 25 óvoda képviselője vett részt az ország minden részéről.
Őscsótányt találtak Ajkán
Őscsótányt találtak Ajkán
Őscsótány maradványait találták meg egy borostyánkőben Ajka környékén, magyar és szlovák kutatók együtt határozták meg az ízeltlábú zárványt.