HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. május 19.
//
Ivó, Milán névnap

Navracsics Tibor is leadta szavazatát

2022. április 4. 19:38
hirhid.hu
Reggel hat órakor vette kezdetét a rendszerváltás óta eltelt időszak kilencedik általános parlamenti választása Magyarországon. A választópolgárokat este hét óráig várták a szavazóhelyiségekben. Navracsics Tibor országgyűlési képviselőjelölt is leadta szavazatát.

Április 4-én hat órakor nyítlak meg a szavazóhelyiségek a magyar választópolgárok előtt, akik 106 egyéni választókerületben adhatták le szavazataikat az egyéni képviselőjelöltekre és az országos pártlistákra, illetve kifejezhették véleményüket a gyermekvédelmi népszavazás kérdéseivel kapcsolatban is.

Navracsics Tibor Veszprém-Balaton 2023. Európa Kulturális Fővárosáért és Északnyugat-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztéséért felelős kormánybiztos sikeresen összegyűjtötte az induláshoz szükséges 500 ajánlást, így neve ott szerepelt ma a Veszprém megyei 3. számú országgyűlési egyéni választókerület szavazólapjain.

Forrás: hirhid.huForrás: hirhid.hu

A kormánybiztos is megjelent a Veszprém megyei 1. számű országgyűlési egyéni választókerület szavazókörében, ahol le is adta voksát. A választókerületben a Fidesz jelöltje Ovádi Péter, az Egyesült Ellenzék jelöltje pedig Csonka Balázs. A szavazás pillanatáról Navracsics Tibor egy képet is megosztott Facebook-oldalán.

hirhid.hu

További cikkek

Vízilabda-szakosztályt is létrehozhatnának
Vízilabda-szakosztályt is létrehozhatnának
Lasztovicza Máté, a Fidesz polgármesterjelöltje legutóbbi lakossági fórumán arról beszélt, hogy neki és az önkormányzati képviselőjelölteknek komoly céljaik vannak a város fejlesztése érdekében.
Várják a negyvenéveseket a sümegi évfordulóra
Várják a negyvenéveseket a sümegi évfordulóra
Várják a negyvenéves sümegi lakosokat a városi évfordulóra a Kisfaludy Sándor Művelődési Központ által közzétett felhívás szerint.
Orvosi ügyelet, helyi járat, laktanyák - Tapolcának új lendületre van szüksége
Orvosi ügyelet, helyi járat, laktanyák - Tapolcának új lendületre van szüksége
A legfontosabb Tapolcának az orvosi ügyelet, a helyi járati közlekedés megoldása, a tanuszoda megépülése, és ki kell találni, hogy mire hasznosítható a laktanyák területe.
Navracsics Tibor miniszter: Ifjabb Papp Imre itt van közöttünk
Navracsics Tibor miniszter: Ifjabb Papp Imre itt van közöttünk
Orbán Viktor miniszterelnök üdvözletét is elhozta Mága Zoltán világhírű hegedűművész Sümegre, ahol parádés előadását Navracsics Tibor területfejlesztési és közigazgatási miniszter nyitotta meg a Hotel Kapitányban péntek este. A koncertet a fiatalon elhunyt Papp Imre várkapitány emlékére rendezték. Családja az előadást, melyet hatalmas ováció, vastaps kísért, ajándékba adta helyi és környékbeli embereknek. A 600 férőhelyes díszterem zsúfolásig megtelt.
Fontos Tapolcának a tanuszoda
Fontos Tapolcának a tanuszoda
A tapolcai tanuszoda megvalósulása Lasztovicza Máté, a Fidesz polgármesterjelöltje számára nagyon fontos kérdés.