HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. május 4.
//
Mónika névnap

Kútba esett kuvaszt mentettek Csabrendeken

2023. április 19. 14:34
Megriadt a kóbor kutyáktól és menekülés közben egy tizennégy méter mély kiszáradt kútba esett vasárnap egy kuvasz Csabrendeken, az Árpád utcában - írja honlapján a Katasztrófavédelem.

A sümegi önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltók dugólétra, kéziszerszámok és hevederek segítségével felhozták a Betyár névre hallgató négylábút a tizenegy méter mély kútból - adja hírül a katasztrófavédelem. Az állatnak nem esett baja.

További cikkek

Nem emeli a lakbéreket az önkormányzat
Nem emeli a lakbéreket az önkormányzat
Több napirendet is tárgyalt a sümegi képviselő-testület a legutóbbi ülésén, így döntöttek a lakbérek befagyasztásáról, foglalkoztak a közvilágítás korszerűsítésével és a András Ferenc filmrendező halála kapcsán is elfogadtak egy határozatot.
Majális a Városligetben
Majális a Városligetben
Új helyszínen, a Városligetben, a Csónakázó-tó melletti téren zajlott a május elsejei programok nagy része Ajkán.
A Kisfaludy-kultusz új értelmet nyert
A Kisfaludy-kultusz új értelmet nyert
Sümeg is részese a Ragyogj tovább! című kiállításnak a Laczkó Dezső Múzeumban, amelyet a napokban nyitottak meg.
Bemutatkozás és toborzás: rendőr- és tűzoltónapot tartottak Ajkán
Bemutatkozás és toborzás: rendőr- és tűzoltónapot tartottak Ajkán
Rengeteg programmal rendőr- és tűzoltónapot rendeztek Ajkán a polgármesteri hivatal parkolójában az elmúlt hétvégén. A nagyszabású rendezvényt Vizi Ottó tűzoltó alezredes, a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság parancsnokhelyettese, Suszter Tamás rendőr ezredes, a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese és Dorner László, Ajka alpolgármestere nyitotta meg.
Jól halad a halimbai iskola felújítása
Jól halad a halimbai iskola felújítása
Az általános iskola felújítását nézte meg Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter, akit Nagy Noémi igazgató és Kovácsné Véber Eszter polgármester vezetett körbe az épületben.