HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. május 4.
//
Mónika névnap

Ismét bázisintézmény lett az Ajka Városi Óvoda

2023. április 26. 14:08
Harmadik alkalommal nyerte el az Oktatási Hivatal Bázisintézménye címet az Ajka Városi Óvoda. - írja az Ajkai Szó Online.

A címre pályázatot kellett benyújtaniuk az intézményeknek, amelyben bemutatták a nevelőtestület munkáját, eredményeit, a személyi feltételeket, a szakmai végzettségüket, az innovációs tevékenységet, az elmúlt három év képzésein, továbbképzésein való részvételt. Vizsgálják még a bírálók a szakmai publikációkat, az eszközellátottságot, az intézmény külső szakmai kapcsolatrendszerét, együttműködését. Az ajkai intézmény az előző két ciklusban kiválóan teljesített. Bázisintézményként bemutatókat szerveznek más óvodák munkatársainak, bemutathatják működésüket, jó gyakorlataikat.

Ajka Szó OnlineAjka Szó Online

További cikkek

Majális a Városligetben
Majális a Városligetben
Új helyszínen, a Városligetben, a Csónakázó-tó melletti téren zajlott a május elsejei programok nagy része Ajkán.
A Kisfaludy-kultusz új értelmet nyert
A Kisfaludy-kultusz új értelmet nyert
Sümeg is részese a Ragyogj tovább! című kiállításnak a Laczkó Dezső Múzeumban, amelyet a napokban nyitottak meg.
Sikert aratott az Ovimuzsika Badacsonytomajon
Sikert aratott az Ovimuzsika Badacsonytomajon
Nagy sikert aratott a gyerekek körében a minapi Ovimuzsika, ahol a gyerekek zenével, énekkel, hangszerekkel találkozhattak közvetlenül, s nemcsak szemlélői, de részesei is lehettek a programnak.
Bemutatkozás és toborzás: rendőr- és tűzoltónapot tartottak Ajkán
Bemutatkozás és toborzás: rendőr- és tűzoltónapot tartottak Ajkán
Rengeteg programmal rendőr- és tűzoltónapot rendeztek Ajkán a polgármesteri hivatal parkolójában az elmúlt hétvégén. A nagyszabású rendezvényt Vizi Ottó tűzoltó alezredes, a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság parancsnokhelyettese, Suszter Tamás rendőr ezredes, a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese és Dorner László, Ajka alpolgármestere nyitotta meg.
Jól halad a halimbai iskola felújítása
Jól halad a halimbai iskola felújítása
Az általános iskola felújítását nézte meg Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter, akit Nagy Noémi igazgató és Kovácsné Véber Eszter polgármester vezetett körbe az épületben.