HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. április 30.
//
Katalin, Kitti névnap

Superbrands díjat kapott az EFOTT fesztivál

Superbrands díjat kapott az EFOTT. Az elismerés is jelzi, hogy az egyetemisták egyik legkedveltebb nyári programjává vált fesztivál, mint márka a látogatók és üzleti partnerek számára egyaránt a megbízhatóságot és a minőséget képviseli. Az idei fesztiválra július 12. és 16. között olyan előadókat várnak a Velencei-tó partjára, mint a VALMAR, Korda György és Balázs Klári, a Blue, a La Bouche, a Halott Pénz, Azahriah vagy Majka.

Első alkalommal érdemelte ki a rangos Superbrands kitüntetést az EFOTT. A legkiválóbb fogyasztói márkákat 1995 óta díjazó Superbrands Program és a legeredményesebb üzleti márkákat elismerő Business Superbrands Program a világ több mint 90 országában van jelen. Védjegye minden esetben minőségjelző és döntésmegerősítő eszköz: segít a versenytársak közül kitűnni, és lehetőségeket nyújt a megbízható minőség sikertörténetté válásában.

A díjat odaítélő független bizottság elismert szakemberekből áll. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik. A díjazottakat többlépcsős kutatási folyamat során választják ki.

fmc.hufmc.hu

„Ez az elismerés fontos megerősítése annak, hogy jó úton járunk: fesztiválunk a látogatóink és üzleti partnereink számára egyaránt a megbízhatóságot és a minőséget képviseli. Az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programjává vált: sokszínű zenei kínálatunknak köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat” – fogalmaz Budai Marcell, az EFOTT sajtófőnöke.

Az idei fesztivált július 12. és 16. között rendezik meg a Velencei-tó partján, 6 színpadon több mint 100 fellépővel. Szerdán a középiskolások és a fiatal egyetemisták kedvencei – a Carson Coma, T. Danny, a BSW és a VALMAR – veszik birtokba a nagyszínpadot. Csütörtökön fergeteges show várja az örök fiatalokat: színpadra lépnek a ’90-es és 2000-es évek nagy nemzetközi sztárjai, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat, Geszti Péter egy különleges Best of Geszti-produkcióval érkezik, és visszatér az EFOTT nagyszínpadára Korda György és Balázs Klári is. Pénteken a Wellhello, Dzsúdló és a Halott Pénz, szombaton pedig többek között a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, valamint Majka koncertje várja a látogatókat.

bsidehungary.hubsidehungary.hu

Az egyetemisták legnagyobb fesztiváljának házigazdája idén a Pannon Egyetem lesz – az intézmény székhelye, Veszprém idén Európa Kulturális Fővárosa. Az EFOTT hagyományaihoz híven továbbra is kiemelt szerepet szán programjai között az egyetemes kultúra, valamint a magyar felsőoktatás kínálta lehetőségek bemutatására, népszerűsítésére.

A zenei koncertek mellett az elmúlt években egyre inkább felértékelődik a fiatalok számára a közösségi élmény és a tartalmas nappali programok szerepe a fesztiválon. Az egyetemi mindennapokat bemutató UNIversumban ezért számos felsőoktatási intézmény és programlehetőség várja majd az érdeklődőket. Olyan értékek kapnak főszerepet a programokban, mint a fenntarthatóság, a digitalizáció, a sport és a mentális egészség, a karrier vagy az egészséges életmód.

Efott facebookEfott facebook

Részletes program: https://tickets.efott.hu/lineup/efott-2023

Időpont: 2023. július 12-16.

Helyszín: Velencei-tó, Sukorói-félsziget

A fesztivál Facebook oldala: https://www.facebook.com/efott/

További cikkek

Jól halad a halimbai iskola felújítása
Jól halad a halimbai iskola felújítása
Az általános iskola felújítását nézte meg Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter, akit Nagy Noémi igazgató és Kovácsné Véber Eszter polgármester vezetett körbe az épületben.
Szebb tópart, több helyijárat Tapolcán
Szebb tópart, több helyijárat Tapolcán
Lasztovicza Máté, a Fidesz polgármester jelöltje szerint az egyik legfontosabb feladat a városban a Malom-tó partja éjszakai díszkivilágítása és virágosítása megvalósítása.
„Okos” rendszer, hatékonyabb energiafelhasználás
„Okos” rendszer, hatékonyabb energiafelhasználás
Okos városi energetikai megoldások kialakítására pályázott sikerrel, s nyert összesen 179,1 millió forintot Ajka, Balatonfüred, Tapolca és Várpalota önkormányzata. A projekt részleteiről sajtótájékoztatón számoltak be az érintettek pénteken a Várpalotai Képtárban.
Kiállítás nyílt Tapolcán a holokauszt-évfordulón
Kiállítás nyílt Tapolcán a holokauszt-évfordulón
A holokauszt áldozatainak emléknapja alkalmából Történetek egy családi albumból címmel nyílt meg a Centrópa Alapítvány archívumából összeállított, a zsidóság hétköznapjait bemutató kiállítás a Batsányi János Gimnáziumban kedden.
A parkolás kerül előtérbe Tapolcán
A parkolás kerül előtérbe Tapolcán
A városban egyre nagyobb gondot okoz a parkolás Lasztovicza Máté, a Fidesz polgármesterjelöltje szerint.