HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. május 5.
//
Györgyi névnap

Navracsics Tibor lesz a Fidesz jelöltje áprilisban

A Fidesz országos választmánya döntött az egyéni választókerületi jelöltekről - jelezte közleményében a párt.

A Fidesz honlapján közzétett névsor szerint Navracsics Tibort, a Veszprém 3. sz. választókerület jelenlegi választókerületi elnökét indítja az április 3-i választáson az Ajka, Tapolca, Sümeg és a környező településeket magába foglaló 3. sz. egyéni választókörzetében. 

Navracsics Tibor ma facebookon tette közzé a fenti képet, ahol a korábbi fideszes országgyűlési képviselő, Lasztovicza Jenő választási plakátja mellett láthatjuk. A képe mellé csak annyit írt: Folytatjuk Jenő!

Megyénkben Ovádi Péter (1. evk. Veszprém), Kontrát Károly (2. evk. Balatonfüred), és Kovács Zoltán (4. evk. Pápa) indul a kormánypárt színeiben.

hirhid.hu

További cikkek

Esterházy és a gasztronómia
Esterházy és a gasztronómia
A Tapolcai Értékmegőrző Egyesület újabb előadás sorozata Németh István Péter költő: Esterházy Péter és a gasztronómia címmel várta az érdeklődőket az Ózsinagógában.
Nem emeli a lakbéreket az önkormányzat
Nem emeli a lakbéreket az önkormányzat
Több napirendet is tárgyalt a sümegi képviselő-testület a legutóbbi ülésén, így döntöttek a lakbérek befagyasztásáról, foglalkoztak a közvilágítás korszerűsítésével és a András Ferenc filmrendező halála kapcsán is elfogadtak egy határozatot.
Tiétek a döntés lehetősége és felelőssége
Tiétek a döntés lehetősége és felelőssége
Két osztály 32 fiútanulója vett búcsút középiskolai tanulmányai helyszínétől május 3-án. Az Ajkai Gimnázium Technikum, Szakképző Iskola, Általános Iskola, Sportiskola és Kollégium Bercsényi Miklós Intézményegysége a 2023–2024-es tanévben nyolc hegesztőt, nyolc villanyszerelőt, hat ácsot, öt kőművest és öt asztalost bocsát ki.
A legszebb népviseletekből nyílt kiállítás Tapolcán
A legszebb népviseletekből nyílt kiállítás Tapolcán
A tánc és a népviselet napjának ünnepén a Tamási Áron Művelődési Központ aulájában népviselet-kiállítás is nyílt a Batsányi Táncegyüttes viseleteiből.
Majális a Városligetben
Majális a Városligetben
Új helyszínen, a Városligetben, a Csónakázó-tó melletti téren zajlott a május elsejei programok nagy része Ajkán.