HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. október 22.
//
Előd névnap

Játszótereket újítanak fel Badacsonytomajon

A napokban megkezdődtek a képviselő-testület által támogatott játszótéri játékok cseréjének előkészületi munkái.

Megkezdődött a régi, elavult játékok bontása Badacsonytomajon, ahol majd ütéscsillapító homokágyat alakítanak ki Forrás: Badacsonytomaj önkormányzatMegkezdődött a régi, elavult játékok bontása Badacsonytomajon, ahol majd ütéscsillapító homokágyat alakítanak ki Forrás: Badacsonytomaj önkormányzat

A fejlesztés a badacsonyörsi Csigáskúti úti játszótéren egy hinta és egy kombinált játék telepítését, Badacsonytomajon a Kert utcai játszótéren egy dupla hinta kihelyezését, a Bercsényi úton pedig az ütéscsillapító cseréjét tartalmazza. Az önkormányzat kéri, hogy a munkálatok által érintett, lezárt részeken senki ne tartózkodjon, és erre a bejáratoknál kihelyezett tábla is figyelmeztet. 

További cikkek

Navracsics Tibor: cél a területi egyenlőtlenségek csökkentése
Navracsics Tibor: cél a területi egyenlőtlenségek csökkentése
A jövő januárban induló Versenyképes járások program célja a területi egyenlőtlenségek csökkentése. Erről is beszélt csütörtökön Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter és Takács Szabolcs, a Veszprém Vármegyei Kormányhivatal főispánja a program kapcsán rendezett veszprémi tájékoztatón, ahová a vármegye polgármestereit várták.
Megtelt a strand a Füge Feszt alatt
Megtelt a strand a Füge Feszt alatt
A badacsonytomaji nagy strandra ezen az októberi hétvégén is kitehették volna a megtelt táblát. Annyian érkeztek az első Füge Feszt programjaira, hogy szombaton késő délután a szervezők már nem adtak ki több jegyet.
A fejlesztések sora a siker titka
A fejlesztések sora a siker titka
Mindig tudni kell fejleszteni, tovább kell gondolkodni a Lipóti Pékség tulajdonosa szerint. Tóth Péter vallja, hogy ez a siker titka.
Megalakult az ajkai képviselő-testület
Megalakult az ajkai képviselő-testület
Megtartotta alakuló ülését Ajka Város Önkormányzata október 11-én.
Rendkívüli évek állnak a város mögött
Rendkívüli évek állnak a város mögött
Tapolca polgármestere, az Egységben Tapolczáért Egyesület elnöke, Dobó Zoltán ciklusértékelő beszédében úgy fogalmazott, hogy eseményekben bővelkedett az elmúlt öt év. Rendkívüli események voltak ezek, amellett hozta ugyanazon megoldandó feladatokat, amit általában minden önkormányzati ciklus.