HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2023. december 3.
//
Ferenc névnap

Gaál Zsóka: büszkeséggel tölt el, hogy képviselhetem Magyarországot

2023. november 8. 11:48
VEOL.hu
Felnőtt női és férfi sakk csapat Európa-bajnokságot rendeznek Montenegróban, Budva városában, ahol az ajkaiak kiválósága, Gaál Zsóka is asztalhoz ül a magyar válogatott tagjaként.

Gaál Zsóka intenzíven készült az Európa-bajnokságra Forrás:  archívAz Eb-t november 10. és 21. között tartják meg. A magyar női válogatottat Gaál Zsóka, Hoang Thanh Trang, Lázárné Vajda Szidónia, Papp Petra és Terbe Julianna alkotja, a szövetségi kapitány Fodor Tamás.

Az Ács Péter által irányított férficsapat összeállítása a következő lesz: Balog Imre, Bánusz Tamás, Erdős Viktor, Gledura Benjamin, Kozák Ádám.

- Büszkeséggel tölt el, hogy ismét a magyar felnőtt női válogatott tagja lehetek és képviselhetem Magyarországot, Veszprém vármegyét és Ajka városát. Intenzíven készültem az elmúlt időszakban is, sok versenyen és edzőtáborban vettem részt. Csapattársaimat már régóta ismerem, rutinos, erős sakkozók. Mindent meg fogunk tenni a siker érdekében – nyilatkozta Gaál Zsóka. 

További cikkek

Ajkai léleknap a szeretet átadásáért
Ajkai léleknap a szeretet átadásáért
Léleknapon mutatták be a Veszprém vármegyében működő, fogyatékossággal élőket gondozó intézmények kulturális műsorát november 30-án a Molnár Gábor Műhely Alapítvány szervezésében a Nagy László Városi Művelődési Központ színháztermében.
Sajátos nevelési igényű diákoknak tartottak versmondó versenyt Ajkán
Sajátos nevelési igényű diákoknak tartottak versmondó versenyt Ajkán
Sajátos nevelési igényű általános és szakiskolás diákok Veszprém vármegyei versmondó versenyét tartották a Molnár Gábor-iskolában november 27-én.
Órakiállítás az ajkai múzeumban
Órakiállítás az ajkai múzeumban
Fekete István író egykori falióráját és kandallóóráját – amik a Városi Múzeum tulajdonában vannak – javította meg felajánlásként a balatonszepezdi Biczók József februárban, november 23-pedig saját óragyűjteményéből nyílt kiállítás.
Albertné Baptsán Éva alkotásaiból nyílt kiállítás Ajkán
Albertné Baptsán Éva alkotásaiból nyílt kiállítás Ajkán
A Nagy László Városi Művelődési Központ és Könyvtár kiállítótermében a Devecseri Alkotókör és az Ajkai Képzőművészeti Egyesület szervezésében nyílt meg Albertné Baptsán Éva Színek, világok című kiállítása.
Közönségdíjas a parkerdei olvasókabin
Közönségdíjas a parkerdei olvasókabin
Közönségdíjat nyert a MOME hallgatói által tervezett és megépített olvasókabin Épített környezet kategóriában az Építészfórum által szervezett Média Építészeti Díja szavazásán.