HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. július 16.
//
Valter névnap

Olaszországból igazolt támadót az FC Ajka

2024. január 5. 8:32
Veol.hu
A labdarúgóklub hivatalos oldalán jelentette be, hogy a 29 éves Nikola Pantovic másfél éves szerződést kötött a zöld-fehérekkel.

Rutinos támadóval erősít az FC Ajka  Forrás: FC AjkaA 29 éves szerb–magyar kettős állampolgár, aki támadóként és támadó középpályásként is bevethető, Olaszországból érkezik vissza Magyarországra. Legutóbbi magyar állomáshelye Nyíregyházán volt, ahonnan 2023 nyarán távozott. Korábban futballozott többek között Szolnokon a Honvédban és Békéscsabán is – áll a klub közleményében. 

Pantovic számára nem lesz teljesen ismeretlen a közeg, ugyanis Békéscsabán Schindler Szabolcs volt az edzője és Horváth Péter a csapattársa. 2020-ban az FC Ajka–Békéscsaba NB II-es találkozón Pantovic szabadrúgásból volt eredményes, és az a találat három pontot ért a csapatának.  

Balogh Dávid

További cikkek

Veterán autó- és motorcsodák az ajkai sportpályán
Veterán autó- és motorcsodák az ajkai sportpályán
Egyre népszerűbb az Ajkai Veteránautó- és Veteránmotor-találkozó, amely idén öreg traktorokkal bővült. A július 13-án a sportpályán tartott rendezvényre a nagy meleg ellenére soha nem látott számú érdeklődő látogatott ki.
Változott sok autóbusz menetrendje
Változott sok autóbusz menetrendje
A közelmúltban változott több járat menetrendje a helyközi és a távolsági közlekedésben. A szolgáltató tájékoztatása alapján összefoglaljuk, hogyan, mely napokon módosult a vármegyénkben közlekedő buszok menetrendje.
Kötelező szűrővizsgálatok – milyen változásokra számítsunk?
Kötelező szűrővizsgálatok – milyen változásokra számítsunk?
Az Országgyűlés által nemrég elfogadott törvény egészségbiztosítási jogszabályokat is módosít, aminek értelmében az egészségbiztosítás keretében igénybe vehető szűrővizsgálatok már a vastag- és végbélszűréssel is kiegészülnek, sőt a megjelenés kötelező lesz jövő év január elsejétől. A cél ezzel az, hogy a súlyos betegségeket időben felismerjék, hiszen az időben felállított diagnózis jelentősen növeli a gyógyulás esélyeit, csökkenti a kezelés költségét.
Nyáron is gondozzák az óvodakertet Ajkán
Nyáron is gondozzák az óvodakertet Ajkán
A Padragkút városrészben működő Szivárvány Óvodában örvendetesen növekszik a gyermekek száma. A következő évet két csoportban és csoportonként 22-23 gyermekkel kezdik.
Nagyüzem az ajkai strandon
Nagyüzem az ajkai strandon
Az ajkai Kristályfürdőben a nyári kánikulai napokon 1400–1600 vendég is fürdik, hétvégente mindig többen vannak, mint hétköznap.