HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. február 28.
//
Elemér névnap

Olaszországból igazolt támadót az FC Ajka

2024. január 5. 7:32
Veol.hu
A labdarúgóklub hivatalos oldalán jelentette be, hogy a 29 éves Nikola Pantovic másfél éves szerződést kötött a zöld-fehérekkel.

Rutinos támadóval erősít az FC Ajka  Forrás: FC AjkaA 29 éves szerb–magyar kettős állampolgár, aki támadóként és támadó középpályásként is bevethető, Olaszországból érkezik vissza Magyarországra. Legutóbbi magyar állomáshelye Nyíregyházán volt, ahonnan 2023 nyarán távozott. Korábban futballozott többek között Szolnokon a Honvédban és Békéscsabán is – áll a klub közleményében. 

Pantovic számára nem lesz teljesen ismeretlen a közeg, ugyanis Békéscsabán Schindler Szabolcs volt az edzője és Horváth Péter a csapattársa. 2020-ban az FC Ajka–Békéscsaba NB II-es találkozón Pantovic szabadrúgásból volt eredményes, és az a találat három pontot ért a csapatának.  

Balogh Dávid

További cikkek

Díjazták a legjobbakat a sportgálán
Díjazták a legjobbakat a sportgálán
Hetedik alkalommal díjazták a sok kiváló sportoló, edző, testnevelő közül a legkiválóbbakat az ajkai sportgálán február 23-án a sportcsarnokban. Ismét díjak százai találtak gazdára. A több évtizedes, eredményes munkássága elismeréseként Czingler Sándor kapott életműdíjat.
Fakutya a mozgássérült látogatóknak
Fakutya a mozgássérült látogatóknak
Második alkalommal adott otthont az Ajkai Jégcsarnok a Magyar parasport napja rendezvénysorozatának február 22-én. A programon vették birtokba azt a két fakutyát, amelyet a közönségkorcsolyán díjmentesen használhatnak a mozgássérült vendégek, akik a létesítményt is ingyenesen látogathatják.
Fülöp Zoltánt indítják Ajkán a polgármesteri székért
Fülöp Zoltánt indítják Ajkán a polgármesteri székért
Jelöltállítás ülést követő sajtótájékoztatóján mutatta be Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét, Fülöp Zoltánt.
Kolbásztöltésből versenyeztek Padragkúton
Kolbásztöltésből versenyeztek Padragkúton
A benevezett nyolc csapatból hat dobogós helyen végzett a Civil Fórum Padragkútért Egyesület által második alkalommal megrendezett kolbásztöltő versenyen, amelyet február 17-én tartottak a padragkúti művelődési ház udvarán. A tavaszias, napos időben vidáman dolgoztak a 4-5 fős csapatok.
Telt ház előtt zajlott az Ajka Városi Bányász Fúvószenekar farsangi hangversenye
Telt ház előtt zajlott az Ajka Városi Bányász Fúvószenekar farsangi hangversenye
A február 17-én a Nagy László Városi Művelődési Központ színháztermében tartott eseményen minden szék foglalt volt. Érkezett minden korosztály, a kisgyermektől, akiből talán egyszer szintén fúvós lesz, a középkorúakon át a nyolcvanon felüliekig. Az aulában már kezdés előtt fél órával várták, hogy beléphessenek az alkalomhoz megfelelően feldíszített színházterembe