HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. május 2.
//
Zsigmond névnap

Ajkai sikerek Győrben

2022. február 28. 18:11
ajkaiszo.hu
Február 13-án rendezték meg Győrben a Judo Ifjúsági Országos bajnokságot. A megmérettetésen 76 sportegyesület 317 versenyzője vett részt, Veszprém megyéből csak az ajkai sportolók voltak jelen.

Győrben léptek tatamira az ajkai F.T. Diák Judo Club versenyzői. A Kertai Gábor edző vezette fiatalok szép sikereket értek el. Kertai Kyra eredménye figyelemre méltó, ugyanis egy korosztállyal feljebb bizonyította a serdülő válogatottságát, és bronzérmet szerzett a tornán a 40 kilogrammos kategóriában.

Forrás: ajkaiszo.huForrás: ajkaiszo.hu

Szabó Barna a 42 kilós kategóriában az 5., Kertai Olivér az 50 kilogrammos súlycsoportban a 7., illetve Kertai Réka a 63 kilós kategóriában a 7. helyen zárt.

Kertai Gábor edző munkáját segítette továbbá Fazakas Tamás, Barabás Ákos, valamint Bíró Attila. A 76 sportegyesület között az ajkaiak a 25. helyen végeztek.

hirhid.hu

További cikkek

Majális a Városligetben
Majális a Városligetben
Új helyszínen, a Városligetben, a Csónakázó-tó melletti téren zajlott a május elsejei programok nagy része Ajkán.
Bemutatkozás és toborzás: rendőr- és tűzoltónapot tartottak Ajkán
Bemutatkozás és toborzás: rendőr- és tűzoltónapot tartottak Ajkán
Rengeteg programmal rendőr- és tűzoltónapot rendeztek Ajkán a polgármesteri hivatal parkolójában az elmúlt hétvégén. A nagyszabású rendezvényt Vizi Ottó tűzoltó alezredes, a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság parancsnokhelyettese, Suszter Tamás rendőr ezredes, a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese és Dorner László, Ajka alpolgármestere nyitotta meg.
Óvodakerti szakemberek tanácskoztak Ajkán
Óvodakerti szakemberek tanácskoztak Ajkán
Az Iskolakertekért Alapítvány kétnapos továbbképzésének adott otthont az Ajka Városi Óvoda április 26-27-én. A képzésen az Országos iskolakert-fejlesztési programban nyertes 25 óvoda képviselője vett részt az ország minden részéről.
Őscsótányt találtak Ajkán
Őscsótányt találtak Ajkán
Őscsótány maradványait találták meg egy borostyánkőben Ajka környékén, magyar és szlovák kutatók együtt határozták meg az ízeltlábú zárványt.
Nagyszerű eredményt el Fazakas Tamás
Nagyszerű eredményt el Fazakas Tamás
Jubileumi tornát tartottak április első szombatján a győri Olimpiai Sportparkban: harminc ország több mint 250 örökifjú cselgáncsozója lépett tatamira a veterán nyílt magyar bajnokságon, a XXV. Hungarian Masters Openen.