HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. május 2.
//
Zsigmond névnap

Megállíthatatlanok a férfi kézilabdázók

2022. március 10. 10:15
ajkaiszo.hu
Március 4-én este a tabella tizedik helyén állomásozó lipótiak látogattak az ajkai sportcsarnokba a KK Ajka csapatához.

Bátran kezdtek a vendégek a kissé fásultan védekező hazaiak ellen, így a félidő közepéig fej-fej mellett haladtak a csapatok (11-10). A játékrész hajrájában az ajkaiak akarata érvényesült, így ötgólos előnnyel mehettek a pihenőre. A folytatásban nagyobb sebességre kapcsolt a vendéglátó, John és Forgács vezérletével a 46. percben már 13 gólos előnyt mutatott a tábla (34-21).

A vendégek időt kértek, de ez sem zökkentette ki a játék ritmusából az ajkaiakat, akiknél szinte valamennyi játékos kivette a részét a góllövésből (41-23). A roppant sportszerű mérkőzésen harminc percig méltó ellenfelek voltak a lipótiak, de a második félidőben kidomborodott a két csapat közötti különbség. KK Ajka – Lipót 45-27.

Forrás: nemzetisport.huForrás: nemzetisport.hu

A KK Ajka csapata továbbra is hibátlan teljesítménnyel vezeti a tabellát, négy pont az előnye a Veszprém KKFT-vel szemben.

További eredmények:

Fiú, ifjúságiak: KK Ajka – PSN ZRT Pécs 25-38 (14-19)

U-15: KK Ajka – Komárom VSE 17-28 (10-15)

KK Ajka – Tungsram SE Nagykanizsa 27-29 (15-14)

hirhid.hu

További cikkek

Majális a Városligetben
Majális a Városligetben
Új helyszínen, a Városligetben, a Csónakázó-tó melletti téren zajlott a május elsejei programok nagy része Ajkán.
Bemutatkozás és toborzás: rendőr- és tűzoltónapot tartottak Ajkán
Bemutatkozás és toborzás: rendőr- és tűzoltónapot tartottak Ajkán
Rengeteg programmal rendőr- és tűzoltónapot rendeztek Ajkán a polgármesteri hivatal parkolójában az elmúlt hétvégén. A nagyszabású rendezvényt Vizi Ottó tűzoltó alezredes, a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság parancsnokhelyettese, Suszter Tamás rendőr ezredes, a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese és Dorner László, Ajka alpolgármestere nyitotta meg.
Óvodakerti szakemberek tanácskoztak Ajkán
Óvodakerti szakemberek tanácskoztak Ajkán
Az Iskolakertekért Alapítvány kétnapos továbbképzésének adott otthont az Ajka Városi Óvoda április 26-27-én. A képzésen az Országos iskolakert-fejlesztési programban nyertes 25 óvoda képviselője vett részt az ország minden részéről.
Őscsótányt találtak Ajkán
Őscsótányt találtak Ajkán
Őscsótány maradványait találták meg egy borostyánkőben Ajka környékén, magyar és szlovák kutatók együtt határozták meg az ízeltlábú zárványt.
Nagyszerű eredményt el Fazakas Tamás
Nagyszerű eredményt el Fazakas Tamás
Jubileumi tornát tartottak április első szombatján a győri Olimpiai Sportparkban: harminc ország több mint 250 örökifjú cselgáncsozója lépett tatamira a veterán nyílt magyar bajnokságon, a XXV. Hungarian Masters Openen.