HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. április 19.
//
Emma névnap

A juniorcsapatával áll ki a Veszprém a negyeddöntőre

2023. március 30. 12:58
Index.hu
A juniorcsapatával áll ki a férfikézilabda SEHA-liga negyeddöntőjére a címvédő Telekom Veszprém.

A veszprémiek a szerb Partizan Beograddal találkoznak a legjobb nyolc között, az első meccset idegenben játsszák jövő szerdán, a visszavágóra hazai pályán kerül sor egy héttel később.

A felnőttekre mind a két SEHA-liga-negyeddöntős héten fontos mérkőzések várnak, előbb a Magyar Kupában mérettetik meg magukat, majd Szegedre utaznak bajnoki meccsre – írták indoklásul a klub honlapján, miért döntöttek úgy, hogy az U21-es csapat áll ki a szerbek ellen.

A juniorok 2022 novembere óta veretlenek az NB I/B-ben, az előző fordulóban sorozatban tizedszer nyertek, így jelenleg a harmadik helyen állnak a tabellán. Nem először fordul elő, hogy a Telekom Veszprém a juniorcsapatát küldi pályára a SEHA-ligában: 2019 őszén a fiatalok idegenben 26–23-ra, házigazdaként pedig 37–32-re legyőzték az orosz Szpartak Moszkvát a csoportkörben.

A mostani szezonban a magyar csapatnak nem kellett pályára lépnie a csoportkörben, csak a negyeddöntőben kapcsolódik be a küzdelmekbe.

További cikkek

A szurkolók ételosztással, jó hangulattal várják a rászorulókat és az érdeklődőket Tapolcán
A szurkolók ételosztással, jó hangulattal várják a rászorulókat és az érdeklődőket Tapolcán
A Telekom Veszprém Kézilabda Csapatának Tapolcai Szurkolói Csoportja szerdán lencsegulyással várta a rászorulókat a Fő téren.
Adventi gyertyagyújtás a Csolnoky Ferenc Kórházban
Adventi gyertyagyújtás a Csolnoky Ferenc Kórházban
Idén először – ám remélhetőleg hagyomány lesz belőle – közösen készül karácsony ünnepére Veszprém vármegye öt kórháza; az Ajkai Magyar Imre Kórház, a Tapolcai Deák Jenő Kórház, a Zirci Erzsébet Kórház, valamint a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház, amely advent minden ünnepnapján a helyszínét is adja a megemlékezésnek.
Navracsics Tibor: Az igazság győz az igazságtalanság fölött
Navracsics Tibor: Az igazság győz az igazságtalanság fölött
Az élet mindig győz a halál fölött, az igazság győz az igazságtalanság fölött, mondta Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter az október 23-i ünnepségen a veszprémi várban.
A főépítészek találkoznak Veszprémben
A főépítészek találkoznak Veszprémben
Jövő héten több napon át Veszprémre szegeződik az építészeti szakma tekintete. Szeptember 13. és 15. között ugyanis a királynék városában rendezik meg a közel három évtizedes múltra visszatekintő Országos Főépítészeti Konferenciát. A keddi beharangozó sajtótájékoztatón az is kiderült, mi a jelentősége ennek a rendezvénynek az átlagemberek szempontjából is.
Lélegzetelállító artista produkciókkal találkozhatunk Veszprém közterein
Lélegzetelállító artista produkciókkal találkozhatunk Veszprém közterein
Izgalmas és formabontó kortárs cirkuszi produkciók bukkannak fel Veszprém közterein 2023. szeptember 17–23. között. A Together! címmel megrendezett előadás-sorozat az adott térre komponálva, a közönség bevonásával jön létre négy ország 25 cirkuszművészének részvételével. Ebből kaptak most ízelítőt a budapesti járókelők az Erzsébet téren, Budapest Óriáskerekénél.