HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. április 16.
//
Csongor névnap

Superbrands díjat kapott az EFOTT fesztivál

Superbrands díjat kapott az EFOTT. Az elismerés is jelzi, hogy az egyetemisták egyik legkedveltebb nyári programjává vált fesztivál, mint márka a látogatók és üzleti partnerek számára egyaránt a megbízhatóságot és a minőséget képviseli. Az idei fesztiválra július 12. és 16. között olyan előadókat várnak a Velencei-tó partjára, mint a VALMAR, Korda György és Balázs Klári, a Blue, a La Bouche, a Halott Pénz, Azahriah vagy Majka.

Első alkalommal érdemelte ki a rangos Superbrands kitüntetést az EFOTT. A legkiválóbb fogyasztói márkákat 1995 óta díjazó Superbrands Program és a legeredményesebb üzleti márkákat elismerő Business Superbrands Program a világ több mint 90 országában van jelen. Védjegye minden esetben minőségjelző és döntésmegerősítő eszköz: segít a versenytársak közül kitűnni, és lehetőségeket nyújt a megbízható minőség sikertörténetté válásában.

A díjat odaítélő független bizottság elismert szakemberekből áll. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik. A díjazottakat többlépcsős kutatási folyamat során választják ki.

fmc.hufmc.hu

„Ez az elismerés fontos megerősítése annak, hogy jó úton járunk: fesztiválunk a látogatóink és üzleti partnereink számára egyaránt a megbízhatóságot és a minőséget képviseli. Az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programjává vált: sokszínű zenei kínálatunknak köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat” – fogalmaz Budai Marcell, az EFOTT sajtófőnöke.

Az idei fesztivált július 12. és 16. között rendezik meg a Velencei-tó partján, 6 színpadon több mint 100 fellépővel. Szerdán a középiskolások és a fiatal egyetemisták kedvencei – a Carson Coma, T. Danny, a BSW és a VALMAR – veszik birtokba a nagyszínpadot. Csütörtökön fergeteges show várja az örök fiatalokat: színpadra lépnek a ’90-es és 2000-es évek nagy nemzetközi sztárjai, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat, Geszti Péter egy különleges Best of Geszti-produkcióval érkezik, és visszatér az EFOTT nagyszínpadára Korda György és Balázs Klári is. Pénteken a Wellhello, Dzsúdló és a Halott Pénz, szombaton pedig többek között a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, valamint Majka koncertje várja a látogatókat.

bsidehungary.hubsidehungary.hu

Az egyetemisták legnagyobb fesztiváljának házigazdája idén a Pannon Egyetem lesz – az intézmény székhelye, Veszprém idén Európa Kulturális Fővárosa. Az EFOTT hagyományaihoz híven továbbra is kiemelt szerepet szán programjai között az egyetemes kultúra, valamint a magyar felsőoktatás kínálta lehetőségek bemutatására, népszerűsítésére.

A zenei koncertek mellett az elmúlt években egyre inkább felértékelődik a fiatalok számára a közösségi élmény és a tartalmas nappali programok szerepe a fesztiválon. Az egyetemi mindennapokat bemutató UNIversumban ezért számos felsőoktatási intézmény és programlehetőség várja majd az érdeklődőket. Olyan értékek kapnak főszerepet a programokban, mint a fenntarthatóság, a digitalizáció, a sport és a mentális egészség, a karrier vagy az egészséges életmód.

Efott facebookEfott facebook

Részletes program: https://tickets.efott.hu/lineup/efott-2023

Időpont: 2023. július 12-16.

Helyszín: Velencei-tó, Sukorói-félsziget

A fesztivál Facebook oldala: https://www.facebook.com/efott/