HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. április 28.
//
Valéria névnap

Több mint fél tonna élelmiszerrel segítette a családokat az FC Ajka labdarúgócsapata

2023. december 13. 21:12
Veol.hu
Mondhatni, már hagyománnyá vált a labdarúgó NB II-ben szereplő ajkai futballcsapatnál, hogy év végén nagyobb mennyiségű tartós élelmiszert, illetve játékokat juttatnak el az Ajkai Család- és Gyermekjóléti Központon és a Te Számítasz Egyesületen keresztül a rászorulóknak.

Az FC Ajka labdarúgói arra szeretnék ösztönözni az embereket, hogy az ünnepek alatt és az év minden napján is gondoljanak azokra, akiknek szükségük van a segítségre  Fotó: FC AjkaEz a kezdeményezés nemcsak a klub elkötelezettségét mutatja az iránt, hogy a közösséget támogassák, hanem példát is mutatnak másoknak. Az FC Ajka labdarúgói arra szeretnék ösztönözni az embereket, hogy az ünnepek alatt és az év minden napján is gondoljanak azokra, akiknek szükségük van a segítségre.

Az összegyűjtött adományok között voltak olyan alapvető élelmiszerek, amelyek nagy segítséget nyújthatnak a mindennapokban. A klub tagjai 200 kilogramm cukrot és lisztet, 100 kilogramm rizst, csaknem 150 csomag tésztát, 20 kiló szaloncukrot, valamint 100 liter étolajat adományoztak. Ezek az alapvető élelmiszerek hozzájárulnak ahhoz, hogy a családok gondtalanul élvezhessék az ünnepek varázsát. Ez a gesztus nemcsak élelmiszert adott azoknak, akiknek szükségük van rá, hanem reményt és hitet is, hogy egy közösség összefogásával sok mindent lehet elérni. 

További cikkek