HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. május 4.
//
Mónika névnap

Sikeres diákok

2024. április 4. 8:24
Veol.hu
A Széchenyi István Baptista Középiskola hat tanulója vett részt a Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott középiskolák Színek elnevezésű, negyedik alkalommal megrendezett Ki mit tud? versenyén.

A Széchenyi István Baptista Középiskola tanulói kiválóan szerepeltek a Ki mit tud? versenyén Fotó: iskolaA tanulók az alábbi díjakat szerezték. Első lett képzőművészet kategóriában Hegyi Rebeka, második helyezést ért el vers kategóriában Soós Boglárka. Harmadik helyen végzett hangszer kategóriában Horváth Balázs, Magyar Koppány pedig különdíjat kapott, szintén hangszer kategóriában. 

Tóth B. Zsuzsa

További cikkek

A legszebb népviseletekből nyílt kiállítás Tapolcán
A legszebb népviseletekből nyílt kiállítás Tapolcán
A tánc és a népviselet napjának ünnepén a Tamási Áron Művelődési Központ aulájában népviselet-kiállítás is nyílt a Batsányi Táncegyüttes viseleteiből.
Az első magyarok a Balatonnál
Az első magyarok a Balatonnál
A Tapolcai Értékmegőrző Egyesület Tapolcai történelmi délutánok 2024 programsorozata legutóbbi előadásán Hangodi László történész a Balatonnál letelepedő első magyarokról szólt.
Sikert aratott az Ovimuzsika Badacsonytomajon
Sikert aratott az Ovimuzsika Badacsonytomajon
Nagy sikert aratott a gyerekek körében a minapi Ovimuzsika, ahol a gyerekek zenével, énekkel, hangszerekkel találkozhattak közvetlenül, s nemcsak szemlélői, de részesei is lehettek a programnak.
Kamarazenei találkozó arany minősítéssel
Kamarazenei találkozó arany minősítéssel
A Tapolcai Járdányi Pál Zeneiskola-AMI két kamaracsoporttal képviseltette magát a Balatonalmádi Kamarazenei Találkozón, amelyet a Pannónia Kulturális Központban rendezett a Balatonalmádi Kósa György Zenei Alapfokú Művészeti Iskola a napokban.
Óvodakerti szakemberek tanácskoztak Ajkán
Óvodakerti szakemberek tanácskoztak Ajkán
Az Iskolakertekért Alapítvány kétnapos továbbképzésének adott otthont az Ajka Városi Óvoda április 26-27-én. A képzésen az Országos iskolakert-fejlesztési programban nyertes 25 óvoda képviselője vett részt az ország minden részéről.