HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. április 30.
//
Katalin, Kitti névnap

Finom, szép és egészséges kompozíciókat alkottak a tapolcai diákok

2024. április 9. 21:19
Veol.hu
A Nagyboldogasszony Római Katolikus Általános Iskola Mária-napok rendezvénysorozata keretében egészségtálversenyt is hirdetett a diákoknak.

Tetszetős és finom alkotások készültek  Fotó: iskolaA Mária-napok rendezvénysorozat utolsó napján az iskola tanulói az egészségtálverseny keretében nyers zöldségekből és gyümölcsökből készítettek különböző kompozíciókat. A kreativitást és a frappáns ötleteket, továbbá a gyerekek saját kivitelezését egyaránt beleszámították az értékelésbe, amelyet követően az osztályok közösen fogyasztották el a zöldségeket és gyümölcsöket.

Az alsó tagozaton első helyezést a harmadik osztály érte el, második megosztva az első és a negyedik osztály lett, harmadik pedig a második osztály. Felső tagozaton a legügyesebbek a hetedik osztály diákjai voltak, megelőzték a hatodikosokat és a harmadik helyen osztozó ötödik és nyolcadik osztály tanulóit.

Tóth B. Zsuzsa

További cikkek

Kamarazenei találkozó arany minősítéssel
Kamarazenei találkozó arany minősítéssel
A Tapolcai Járdányi Pál Zeneiskola-AMI két kamaracsoporttal képviseltette magát a Balatonalmádi Kamarazenei Találkozón, amelyet a Pannónia Kulturális Központban rendezett a Balatonalmádi Kósa György Zenei Alapfokú Művészeti Iskola a napokban.
Óvodakerti szakemberek tanácskoztak Ajkán
Óvodakerti szakemberek tanácskoztak Ajkán
Az Iskolakertekért Alapítvány kétnapos továbbképzésének adott otthont az Ajka Városi Óvoda április 26-27-én. A képzésen az Országos iskolakert-fejlesztési programban nyertes 25 óvoda képviselője vett részt az ország minden részéről.
Művészeti oktatás magas színvonalon
Művészeti oktatás magas színvonalon
A Szín-Vonal Alapfokú Művészeti Iskola évről évre bizonyítja a művészeti oktatás fontosságát, a gyerekek fejlődésére gyakorolt pozitív hatást, amelyek az alkotásokon keresztül nyilvánulnak meg a külső szemlélő számára.
Elkezdődött Tapolca tavaszi ünnepe
Elkezdődött Tapolca tavaszi ünnepe
Koncertekkel, előadásokkal, gyermekprogramokkal, kiállítókkal nyílt meg a Tapolca Tavasz fesztivál pénteken a Malom-tó partján.
A "most" hívószóra írt drámákat adta elő a tapolcai társulat
A "most" hívószóra írt drámákat adta elő a tapolcai társulat
A Tamási Áron Művelődési Központ színtársulata idén is benevezett az Okuláré projektbe, hogy a nem kis kihívásnak maradéktalanul eleget téve három drámaíró egy témára írt egyfelvonásosait vigye a közönség elé.