HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. május 8.
//
Mihály névnap

Elkezdődött Tapolca tavaszi ünnepe

2024. április 27. 7:33
Veol.hu
Koncertekkel, előadásokkal, gyermekprogramokkal, kiállítókkal nyílt meg a Tapolca Tavasz fesztivál pénteken a Malom-tó partján.

Gryllus Vilmos koncertjével nyitotta meg kapuit a Tapolca Tavasz fesztivál pénteken Fotó: Tóth B. Zsuzsa/NaplóA megnyitóünnepségen Dobó Zoltán polgármester elmondta, hogy péntek délutántól vasárnap délutánig az egész családnak olyan programokat ad az esemény, amely kultúrában, együtt töltött időben egyaránt minőséget jelent.

– Elsősorban a gyermekes családokra gondoltunk, de késő délutánonként a felnőttek is szórakozhatnak, koncerteken vehetnek részt. Ne feledkezzünk el arról, hogy hol élünk, keressük a boros és gasztrosátrakat, és ezen élmények közepette szenteljünk időt az emberek közötti kapcsolatokra, barátságokra. Hiszen ez a legfontosabb, és ebből táplálkozunk – mondta a polgármester. 

A színpadon Gryllus Vilmos játszott és énekelt a gyerekeknek, majd a Lépjünk a Holdra zenekar játszott a kertmozi előadása előtt. Szombaton és vasárnap jóga, örömtánc, gyermekprogramok és koncertek sora vár mindenkit kézműves kirakodóvásárral a pályázati támogatással szervezett eseményen.

Tóth B. Zsuzsa