HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. október 22.
//
Előd névnap

Navracsics Tibor: példaértékű felújítások történnek Sümegen

2024. június 7. 7:18
Veol.hu
Megtekintette Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter a felújítás alatt lévő műemlék jellegű épületeket Sümeg belvárosában csütörtökön.

Fotó: Kovács Erika / NaplóFotó: Kovács Erika / NaplóA minisztert elkísérte Végh László polgármester, Papp Imre várkapitány és Böjte Éva szállodaigazgató, képviselőjelölt (Fidesz–KDNP), a beruházásokat finanszírozó vállalkozások vezetői, a jelenlegi képviselők, illetve a Fidesz–KDNP képviselőjelöltjei, valamint Tarbuza Attila, a beruházó cég ügyvezető igazgatója.Fotó: Kovács Erika  / NaplóFotó: Kovács Erika / Napló

Navracsics Tibor miniszter kérdésünkre azt mondta, példaértékű, ami összefogással Sümegen történik, és ezt a mintát reményei szerint követik az országban máshol is. 

Kovács Erika

További cikkek

Navracsics Tibor: cél a területi egyenlőtlenségek csökkentése
Navracsics Tibor: cél a területi egyenlőtlenségek csökkentése
A jövő januárban induló Versenyképes járások program célja a területi egyenlőtlenségek csökkentése. Erről is beszélt csütörtökön Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter és Takács Szabolcs, a Veszprém Vármegyei Kormányhivatal főispánja a program kapcsán rendezett veszprémi tájékoztatón, ahová a vármegye polgármestereit várták.
A magyar Forrest Gump most harmonikamuzsikát küld
A magyar Forrest Gump most harmonikamuzsikát küld
Lókúti anziksz címmel tette közzé Sümegi Elemér a közösségi oldalán különleges harmonikajátékának érdekesen összeillesztett részleteit. Érdemes meghallgatni a reneszánsz sportember, a hegedűkészítő és -restauráló mester zenélését, az üdvözletét a Bakonyból.
Táj-Kapocs a turizmusért
Táj-Kapocs a turizmusért
A Táj-Kapocs Alapítvány idén harmadik alkalommal szervezte meg tematikus látóútját. A Táj-Kapocs programja során Sümeg és térsége turisztikai értékei, példaértékű vállalkozásai, valamint helyi termékei kerültek a figyelem középpontjába.
A fejlesztések sora a siker titka
A fejlesztések sora a siker titka
Mindig tudni kell fejleszteni, tovább kell gondolkodni a Lipóti Pékség tulajdonosa szerint. Tóth Péter vallja, hogy ez a siker titka.
Megalakult az ajkai képviselő-testület
Megalakult az ajkai képviselő-testület
Megtartotta alakuló ülését Ajka Város Önkormányzata október 11-én.