HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. július 16.
//
Valter névnap

Képbe kerültek a tapolcai választópolgárok

2024. június 7. 7:23
Veol.hu
Lasztovicza Máté, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje szerint a tapolcai választópolgárok annyi információhoz jutottak a kampány során, hogy felelősen tudnak dönteni és választani vasárnap.

– Jól sikerültek az utcafórumok, amelyeken személyesen találkoztunk a helyi lakosokkal, és sokakkal beszéltem telefonon vagy az utcán sétálva a város jövőjéről. Örülök, hogy sokan megismerhettek személyesen, és konstruktív párbeszédeket folytattunk a jövőben megoldandó problémákról. Úgy vélem, egy polgármesterjelöltnek ezekkel tisztában kell lennie, tudnia kell, hogy mi viszi előre a város fejlődését. Jól sikerült vitákat folytattunk a többi polgármesterjelölttel, így a tapolcai választópolgárok mérlegelni tudnak a város jövője szempontjából – nyilatkozta lapunknak Lasztovicza Máté.

Tóth B. Zsuzsa

További cikkek

Református hittantábor baráti közösségben
Református hittantábor baráti közösségben
Tapolcán egy értékes, vidám, örömteljes hetet zártak a hittantábor résztvevői.
Változott sok autóbusz menetrendje
Változott sok autóbusz menetrendje
A közelmúltban változott több járat menetrendje a helyközi és a távolsági közlekedésben. A szolgáltató tájékoztatása alapján összefoglaljuk, hogyan, mely napokon módosult a vármegyénkben közlekedő buszok menetrendje.
Kötelező szűrővizsgálatok – milyen változásokra számítsunk?
Kötelező szűrővizsgálatok – milyen változásokra számítsunk?
Az Országgyűlés által nemrég elfogadott törvény egészségbiztosítási jogszabályokat is módosít, aminek értelmében az egészségbiztosítás keretében igénybe vehető szűrővizsgálatok már a vastag- és végbélszűréssel is kiegészülnek, sőt a megjelenés kötelező lesz jövő év január elsejétől. A cél ezzel az, hogy a súlyos betegségeket időben felismerjék, hiszen az időben felállított diagnózis jelentősen növeli a gyógyulás esélyeit, csökkenti a kezelés költségét.
Virágvásár a testvérvárosban, Estében
Virágvásár a testvérvárosban, Estében
Az észak-olaszországi Este városa és Tapolca vezetése évtizedek óta jó kapcsolatot ápol. A két település 2001-ben írta alá a testvérvárosi szerződést.
Nyáron is várja a kicsiket a könyvtár
Nyáron is várja a kicsiket a könyvtár
A tapolcai Wass Albert Könyvtár és Múzeum gyermekkönyvtára a nyári szünetben sem hagyja magára a kicsiket.