HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. június 24.
//
Iván névnap

Képbe kerültek a tapolcai választópolgárok

2024. június 7. 7:23
Veol.hu
Lasztovicza Máté, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje szerint a tapolcai választópolgárok annyi információhoz jutottak a kampány során, hogy felelősen tudnak dönteni és választani vasárnap.

– Jól sikerültek az utcafórumok, amelyeken személyesen találkoztunk a helyi lakosokkal, és sokakkal beszéltem telefonon vagy az utcán sétálva a város jövőjéről. Örülök, hogy sokan megismerhettek személyesen, és konstruktív párbeszédeket folytattunk a jövőben megoldandó problémákról. Úgy vélem, egy polgármesterjelöltnek ezekkel tisztában kell lennie, tudnia kell, hogy mi viszi előre a város fejlődését. Jól sikerült vitákat folytattunk a többi polgármesterjelölttel, így a tapolcai választópolgárok mérlegelni tudnak a város jövője szempontjából – nyilatkozta lapunknak Lasztovicza Máté.

Tóth B. Zsuzsa

További cikkek

Remek hangulatú zenés este Tapolcán
Remek hangulatú zenés este Tapolcán
Remek hangulatú zenés estére számított a közönség a Tapolcai Musical Színpad szombati gálaműsora kapcsán, s mint kiderült, senkinek nem kellett csalódnia. Az énekesek produkciói ezúttal is elnyerték a nagyérdemű figyelmét.
Vége a tanévnek, készülnek a bizonyítványok
Vége a tanévnek, készülnek a bizonyítványok
A gyerekek és szüleik már a nyári szünetben érezhetik magukat, bár a tanévzáró ünnepség és a bizonyítványok kiosztása még hátravan az iskolákban.
Eredményes tanévet zárt a zeneiskola Tapolcán
Eredményes tanévet zárt a zeneiskola Tapolcán
A Tapolcai Járdányi Pál Zeneiskola tanévzáró ünnepségét hétfőn tartották a Tamási Áron Művelődési Központban, a szép számmal megjelent szülők, hozzátartozók jelenlétében.
Buddha-szobrok őrzik a jurtát Tapolcán
Buddha-szobrok őrzik a jurtát Tapolcán
A Tapolca-diszeli Boldogasszony Jurta előtt két Buddha-szobrot avattak a napokban.
Új választást, vagy újraszámolást kérnek
Új választást, vagy újraszámolást kérnek
A Kúriához fordul Kovács Mihály, az Élhetőbb városért Egyesület polgármesterjelöltje a június 9-i sümegi választás kapcsán, ahol Végh László (Fidesz–KDNP) mindössze 11 szavazattal kapott több voksot. Kovács Mihályék visszaélésekre hivatkozva az eredmény megsemmisítését és új választást, vagy a szavazatok újbóli számolását kérik.