HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. október 18.
//
Lukács névnap

Gázrobbanás Tapolcán

2024. október 7. 7:23
Veol.hu
Megnyitotta a gázpalackot egy 30 év körüli férfi Tapolcán, az egyik Y épületben lévő saját lakásában, ami robbanást okozott október 6-án este, ahol egyedül tartózkodott, erősítette meg értesülésünket Bartók Judit rendőrségi szóvivő.

Fotó: Veszprém MRFK SajtóFotó: Veszprém MRFK Sajtó

Az illetőt súlyos sérüléssel vitték kórházba. A rendőrség a helyszínt lezárta, vizsgálja az eset körülményeit, részletes tájékoztatást későbbre ígértek. Az elsődleges lakosságvédelmi intézkedéseket megtette a rendőrség és a katasztrófavédelem. Úgy tudjuk, nagyon sokan tartózkodnak az utcán.Fotó: Veszprém MRFK Sajtószolgálat

Kovács Erika

 

További cikkek

Így lehet megelőzni az öngyilkossági kísérletet
Így lehet megelőzni az öngyilkossági kísérletet
A Tapolcán a közelmúltban történt gázrobbanás kapcsán Magvas Zoltán, az Testi-Lelki Egészségfejlesztési Központ mentálhigiénés szakértője nyilatkozott lapunknak. A tragédia ugyanis valószínűsíthetően öngyilkossági kísérlet volt.
Fantasztikus lelőhely – Római kori romot találtak a víz alatt Hegyesd határában
Fantasztikus lelőhely – Római kori romot találtak a víz alatt Hegyesd határában
Víz alatti római kori épület után kutattak a búvárrégészek szombaton Hegyesden. Remélik, megtalálják a forrást ennek a rejtett római kori romnak a felderítésére.
Rendkívüli évek állnak a város mögött
Rendkívüli évek állnak a város mögött
Tapolca polgármestere, az Egységben Tapolczáért Egyesület elnöke, Dobó Zoltán ciklusértékelő beszédében úgy fogalmazott, hogy eseményekben bővelkedett az elmúlt öt év. Rendkívüli események voltak ezek, amellett hozta ugyanazon megoldandó feladatokat, amit általában minden önkormányzati ciklus.
Lángolt a vármegye: 155 lakástűz volt eddig
Lángolt a vármegye: 155 lakástűz volt eddig
Az év első három negyedévében összesen 155 lakóépületben keletkezett tűz, 38-cal kevesebben, mint a tavalyi év hasonló időszakában. Mindössze öt vármegyében volt ennél kevesebb lakástűz az országban. A tűzesetek során 19 ember sérült meg, 12-vel többen, mint 2023 első kilenc hónapjában.
Mit ettek a régi magyar írók?
Mit ettek a régi magyar írók?
Nyáry Krisztián író vallja, hogy gasztroíróként ő nem főzni tud jól, hanem enni. Erről is beszélt a Wass Albert Könyvtár és Múzeumban tartott író-olvasó találkozón, ahol Így ettek ők című kötetét mutatta be beszélgetőtársával, Kovács Rita íróval a minap.