HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. május 15.
//
Zsófia névnap

Mesevilág fogadja az embert a sümegi szállodában

2023. december 23. 7:58
Veol.hu
Lenyűgöző látvány és meghitt hangulat fogadja az embert Sümegen, a Hotel Kapitányban, ahol advent első hétvégéjétől kezdve ünnepi díszbe öltöztettek mindent.

Fotó: Kovács ErikaA piros és az arany szín dominál, valósággal életre kel az erdő, a karácsonyeste, a kandallóban tűz lobog, a hatalmas üvegfalakon át fotelben ülve, melegben lehet megtekinteni a hegy tetején fényben úszó, gyönyörű várat.

Papp Imre várkapitány és Böjte Éva szállodaigazgató azt mondta, nagyon fontosnak tartják, hogy az év legszebb ünnepére a hozzájuk érkezők is méltó és szép karácsonyi környezetben hangolódjanak. Fontos számukra, hogy dolgozóik is érezzék az ünnepi készülődést. 

Kovács Erika

További cikkek

Navracsics Tibor miniszter: Ifjabb Papp Imre itt van közöttünk
Navracsics Tibor miniszter: Ifjabb Papp Imre itt van közöttünk
Orbán Viktor miniszterelnök üdvözletét is elhozta Mága Zoltán világhírű hegedűművész Sümegre, ahol parádés előadását Navracsics Tibor területfejlesztési és közigazgatási miniszter nyitotta meg a Hotel Kapitányban péntek este. A koncertet a fiatalon elhunyt Papp Imre várkapitány emlékére rendezték. Családja az előadást, melyet hatalmas ováció, vastaps kísért, ajándékba adta helyi és környékbeli embereknek. A 600 férőhelyes díszterem zsúfolásig megtelt.
Sokakat érdekelt Anne Frank élete
Sokakat érdekelt Anne Frank élete
Több mint három héten keresztül fogadta a látogatókat a sümegi Kisfaludy Sándor Művelődési Központban az Anne Frankról szóló kiállítás.
Nem emeli a lakbéreket az önkormányzat
Nem emeli a lakbéreket az önkormányzat
Több napirendet is tárgyalt a sümegi képviselő-testület a legutóbbi ülésén, így döntöttek a lakbérek befagyasztásáról, foglalkoztak a közvilágítás korszerűsítésével és a András Ferenc filmrendező halála kapcsán is elfogadtak egy határozatot.
A Kisfaludy-kultusz új értelmet nyert
A Kisfaludy-kultusz új értelmet nyert
Sümeg is részese a Ragyogj tovább! című kiállításnak a Laczkó Dezső Múzeumban, amelyet a napokban nyitottak meg.
Ramassetter nevét veszi fel a sümegi borlovagrend
Ramassetter nevét veszi fel a sümegi borlovagrend
Névváltoztatást tervez a sümegi Pannon Császári és Királyi Borlovagrend. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor rövidesen Sümeg egykori mecénása, jótevője, Ramassetter Vince nevét viseli majd a borrend.