HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. május 2.
//
Zsigmond névnap

Jótékony céllal báloztak a batsányisok

2024. január 31. 8:38
Veol.hu
Miniszteri, illetve polgármesteri köszöntővel indult a tapolcai Batsányi János Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Tagintézménye jótékony célú bálja a Hotel Pelionban szombaton este.

A szülői munkaközösség által szervezett bál ismét jótékony célokat segített Fotó: Szijártó JánosTöreky Ferenc, a szülői munkaközösség elnökének köszöntője után, de még a nyitótánc előtt Navracsics Tibor  közigazgatási és területfejlesztési miniszter, a térség országgyűlési képviselője szólt a résztvevőkhöz, köztük külön a nyolcadik osztályos tanulókhoz.

– A báli szezon közepén járunk és az immár hagyományos szülői bál ismét jótékony célokat segít. Abban bízom, hogy a mai este nemcsak remek szórakozást hoz mindannyiunk számára, hanem az adományok és a tombola révén az iskola is gyarapodni tud tárgyi eszközökben, és erősödik szellemében. A szülők között szövődő barátságok pedig lehetővé teszik, hogy az elkövetkező nemzedékek számára is erős közösségként, erős intézményként létezhessen az iskola – hangsúlyozta Navracsics Tibor. Dobó Zoltán polgármester is üdvözölte a jelenlévő szülőket, vendégeket, végzős tanulókat, majd a végzős diákok csodálatos nyitótánca bűvölte el a szülőket, hozzátartozókat.

Ezt követően, a hagyományokat folytatva, ők is besétáltak a táncparkettre. A jó hangulat sokáig kitartott, amelyhez Kassai Balázs biztosította a legjobb zenéket. 

Szijártó János