HÍRHÍD | Tapolca Régió Hírportálja
2024. szeptember 8.
//
Mária névnap

LégyOtt portrékkal

2024. július 18. 10:21
Veol.hu
A tapolcai LégyOtt koncertek ideje alatt portrékat rajzolnak a rajzbarátok

https://cdn.veol.hu/2024/07/31gPjs8e_GkdsL3liHVsqnyDcZZXBIw7oQyVWV1iGsE/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzcxOTBmMTVjY2FhYjQ0MThhNGFhYjhhOTgzYzVlZDY0.jpgA tapolcai Malom-tó partján a péntek esti LégyOtt-koncerten legutóbb Kuna Vali és és testvérei léptek fel népszerű hazai és külföldi slágerekkel.

Az estet színesítette Vetsey Károly festőművész alkotásainak kiállítása, a Tapolcai Rajzbarátok Körének tagjai pedig ezúttal is minden vállalkozó szellemű önjelöltről portrét rajzoltak.

Tóth B. Zsuzsa

További cikkek

Európában első az olimpiára készülő ajkai fiatal
Európában első az olimpiára készülő ajkai fiatal
A világon a második, Európában az első helyen áll Gaál Zsóka sakkozó a 18 éven aluli lányok ranglistáján.
A tudás egyetlen kulcsa a kíváncsiság
A tudás egyetlen kulcsa a kíváncsiság
Orosz Helga festőművész, művésztanár párjával másfél éve költözött Veresegyházáról Tapolcára, ahol ez idő alatt felnőttek tucatjaival ismertette meg a művészet alapjait és szerettette meg az alkotást.
A hónap végéig láthatják a badacsonyi tárlatot
A hónap végéig láthatják a badacsonyi tárlatot
A második badacsonyörsi alkotóművészeti tábor résztvevőinek kiállítását szeptember 30-ig tekinthetik meg az érdeklődők a badacsonyi Egry József Emlékmúzeumban.
Kőfestéssel szerez örömet idegeneknek
Kőfestéssel szerez örömet idegeneknek
A tapolcai Szőrös Melinda évek óta szeretett volna valami kreatív tevékenységbe fogni, a kőfestéssel és a kavicsok szándékos elvesztése kapcsán az örömszerzéssel mostanra megvalósult az álma.
Hőségriadó az iskolákban
Hőségriadó az iskolákban
A szokatlan szeptemberi hőségre való tekintettel számos iskolában rövidített órákkal, ivóvíz osztásával igyekeznek megóvni a gyerekek és pedagógusok egészségét. A szeptember 5. éjfélig kiadott másodfokú hőségriadó kapcsán a Balatonfüredi Tankerületi Központ is felhívást intézett a hozzájuk tartozó intézményekhez.